Sandgrain, Resonent

Αθήνα @ White Noise

Συγκροτήματα Sandgrain, Resonent
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος White Noise
Διεύθυνση Ευμολπιδών 20, Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής Noteale Records

Sandgrain και Resonent live στο White Noise

Πέντε μήνες μετά το θορυβώδες live τους στον ίδιο χώρο και δύο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο Zero, οι Sandgrain επιστρέφουν με νέα κομμάτια από το επερχόμενο άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο κλείνοντας τη φετινή τους συναυλιακή χρονιά.

Μαζί τους, ο Resonent, δύο εβδομάδες μετά το live του στο 2ο Chimeres Festival, παρουσιάζοντας ολόκληρο το Installations αλλά και νέα κομμάτια από το επερχόμενο ΕΡ του.

Σάββατο 15 Ιουνίου, Sandgrain και Resonent, live @ White Noise (Ευμολπιδών 20 , Γκάζι).

Η είσοδος είναι δωρεάν και το live θα ξεκινήσει στις 21:30
Στο χώρο θα υπάρχει πάγκος με όλες τις κυκλοφορίες της Noteale μέχρι σήμερα, αλλά και κάποιες special editions ειδικά για αυτό το live.

Info:

Sandgrain
Οι Sandgrain δημιουργήθηκαν κάπου στα μέσα του 2007 και αποτελούνται από τον Κυριάκο Ρήγα (φωνή-κιθάρα), τον Στέφανο Κατιφέογλου(μπάσο-φωνή) και τον Στράτο Γαβριήλ (τύμπανα).

Η μουσική τους βαδίζει στα μονοπάτια των εναλλακτικών πανκ ροκ συγκροτημάτων της δεκαετίας του '90 (Sebadoh, SonicYouth, Dinosaur Jr.).Τα κυρίαρχα στοιχεία στις συνθέσεις τους είναι οι ποπ μελωδίες και ο κιθαριστικός θόρυβος.

Το πρώτο τους mini-LP, Attuned κυκλοφορεί από τη Noteale Records και διατίθεται για δωρεάν download σε αριθμημένα handmade cd-r στα live του συγκροτήματος.

Links:
noteale.wordpress.com/artists/sandgrain
sandgrainathens.bandcamp.com

Resonent
Ο Resonent είναι το solo project του πολυοργανίστα Στράτου Χούσου από τα Μέγαρα. Η μουσική του βασίζεται σε ηχογραφημένες ιδέες, οι οποίες μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μουσικά κολάζ εξαιρετικής αισθητικής με τη χρήση πολλών φυσικών οργάνων όπως το τσέλο και η κιθάρα.

Το πρώτο του άλμπουμ "Installations" κυκλοφόρησε από τη Noteale Records (2013).

noteale.wordpress.com/artists/resonent
https://www.facebook.com/resonent.band?fref=ts
http://resonent.bandcamp.com/

  • SHARE
  • TWEET