Prejudice Reborn (tribute to Metallica's Black Album)

Αθήνα @ Revenge Of Rock

Prejudice Reborn (tribute to Metallica's Black Album) Αθήνα @ Revenge Of Rock
Συγκροτήματα Prejudice Reborn (tribute to Metallica's Black Album)
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Revenge Of Rock
Διεύθυνση Λ. Κηφισίας 14 και Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

A Tribute to The Black Album "Metallica" by PREJUDICE REBORN @ NEW Revenge of Rock 24/05

Οι Prejudice Reborn παρουσιάζουν, στις 24/05, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το tribute στο ''Black Album'' των Metallica στο Revenge of Rock... Οι Prejudice Reborn κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με τίτλο ''ELPIS'' στις 21 Μαρτίου από την B - Otherside Digital και μετά την περσινή επιτυχία που γνώρισε το event, τιμούν την μεγαλύτερη μπάντα στον χώρο του metal με ένα δίωρο αφιέρωμα όπου θα παίξουν ολόκληρο το Black Album αλλά και πολλά κλασσικά κομμάτια των Metallica, όπως και άλλα κομμάτια από την περίοδο του “Black Album”.

Το Metallica (γνωστό και ως The Black Album) είναι το πέμπτο άλμπουμ των Metallica. Ξεκίνησε να ηχογραφείται στις 6 Οκτωβρίου 1990 και ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουνίου 1991. Εκδόθηκε στις 13 Αυγούστου 1991 από την Elektra Records ενω είχε singles που θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα τραγούδια της μπάντας όπως τα "Enter Sandman", "The Unforgiven", "Nothing Else Matters", "Wherever I May Roam", και "Sad but True".

Το 2003 το άλμπουμ πήρε την 252η θέση στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone για τα 500 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών. Το περιοδικό επίσης περιέλαβε το τραγούδι Enter Sandman στον κατάλογο με τα 500 σημαντικότερα τραγούδια όλων των εποχών, που συνέταξε το 2004, στην 399η θέση. Το τραγούδι αυτό είναι το μοναδικό των Metallica που περιλαμβάνεται στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Είναι το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις των Metallica, έχοντας πουλήσει περισσότερα απο 25 εκατομμύρια αντίτυπα και ανακυρήχθηκε 15 φορές πλατινένιο στις 13 Νοεμβρίου 2009...

Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη βραδιά, στο NEO Revenge of Rock (Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι)!
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΩΡΑ : 23:00

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/166665873498888/

Για πληροφορίες :
www.prejudicereborn.com
www.facebook.com/prejudicerebornofficial

  • SHARE
  • TWEET