Children Of Bodom, Decapitated, Medeia

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Children Of Bodom, Decapitated, Medeia Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Children Of Bodom, Decapitated, Medeia
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 25/30 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Ticket House, Nephilim, ticketarena.gr
Διοργανωτής Principal Ltd.

CHILDREN OF BODOM (Finland)
DECAPITATED (Poland)
MEDEIA (Finland)
HALO OF BLOOD OVER EUROPE TOUR ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 . PRINCIPAL CLUB THEATER

Μετά από 16 χρόνια καριέρας κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν κυκλοφορήσει 7 studio δίσκους, οι Φιλανδοί Children Of Bodom δικαίως θεωρούνται ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα και επιδραστικά συγκροτήματα του heavy metal στερεώματος.

Το πρώτο τους album ‘Something Wild’ (1997) ήταν μία επαναστατική, ρηξικέλευθη κυκλοφορία που άνοιξε νέους ορίζοντες και δημιούργησε μία καινούρια τάση . Επιθετικό και τραχύ, αλλά ταυτόχρονα τεχνικό και μελωδικό το ύφος των Children Of Bodom δημιούργησε κατευθείαν μία καινούρια σχολή στο heavy metal με χιλιάδες κυριολεκτικά ακόλουθους. Τα ‘Hetebreeder’ (1999) και ‘Follow The Reaper’ (2000) ήταν οι δίσκοι μέσα οποίους οι C.O.B. τελειοποίησαν το ήχο τους και κατάφεραν να διαδώσουν το όνομά τους στα 4 σημεία του ορίζοντα.

ΟΙ δίσκοι ‘Hate Crew Deathroll” (2003), “Are You Dead Yet?” (2005), “Blooddrunk” (2008) και “Relentless Reckless Forever” (2011), απέδειξαν πως το συγκρότημα μπορεί να προσαρμόσει τον ήχο του στα ζητούμενα της κάθε εποχής χωρίς όμως να χάσει ίχνος από τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι δίσκοι των Children Of Bodom σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία τόσο την Ευρώπη, όσο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία, ο frontman τους Alexi Laiho καταξιώθηκε ως ένας από τους σπουδαιότερους τεχνίτες της γενιάς του και το σχήμα ολοκλήρωσε πάμπολλες παγκόσμιες περιοδείες και έπαιξε ως headliner στα μεγαλύτερα festival του κόσμου.

Τον Ιούνιο του 2013 οι Children Of Bodom κυκλοφόρησαν το νέο τους δίσκο με τίτλο ‘Halo of Blood’ μέσα από τον οποίο επιστρέφουν στις ρίζες τους, προσεγγίζοντας τες όμως με την εμπειρία ενός συγκροτήματος που γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Μαζί με τους C.O.B. θα εμφανιστούν οι Πολωνοί Decapitated οι οποίοι και θεωρούνται ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα στο χώρο του ακραίου metal. Οι Decapitated ξεκίνησαν ως ένα αμιγώς death metal σχήμα αλλά στις τελευταίες τους κυκλοφορίες δείχνουν να ασπάζονται στοιχεία από το σύγχρονο progressive metal εντυπωσιάζοντας τους οπαδούς και καθιστώντας το επερχόμενο album τους ως μία από τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Φιλανδοί Medeia, ένα σχήμα που έχει περιγραφεί ως η τέλεια μίξη ‘αγνού μίσους’, μελαγχολίας και ‘αδυσώπητης οργής΄.

Tην τελευταία φορά που επισκέφτηκαν την Ελλάδα στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 2011 η συναυλία έγινε sold out σε λιγότερο από 10 ημέρες, τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησαν για αυτό προλάβετε να εξασφαλίσετε μια θέση στη μεγαλύτερη metal περιοδεία του φθινοπώρου!!!

Info:
Principal Club Theater
Info 2310.428088
Location: Mylos, Thessaloniki
www.principalclub.com

Doors open at 19:30
Show starts at 20:30

Τιμή προπώλησης: 25€, Ταμείο: 30€
Προπώληση: Ticket House, Nephilim και www.ticketarena.gr

Παραγωγή – Διοργάνωση: Principal Ltd.

  • SHARE
  • TWEET