Wombbath: Επετειακή κυκλοφορία με σπάνιο υλικό για τα 30 χρόνια της μπάντας

Η ιστορική Σουηδική death metal μπάντα επανηχογραφεί κομμάτια από τις πρώιμες μέρες της

27/10/2020 @ 13:14

Η ιστορική Σουηδική death metal μπάντα των Wombbath, αποκάλυψε την άφιξη μιας επετειακής κυκλοφορίας εορτάζοντας έτσι τα 30 χρόνια ύπαρξής τους.

Το "Tales Of Madness" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου μέσω της Transcending Obscurity Records και βρίσκει την μπάντα να επανηχογραφεί σπάνιο υλικό από το ξεκίνημά της.

Οι Wombbath ιδρύθηκαν το 1990 και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους, "Internal Caustic Torments" το 1993. Έκτοτε ακολούθησαν άλλοι τρεις δίσκοι ενώ στην παρούσα φάση η μπάντα προετοιμάζεται  για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου στις αρχές του 2021.

Το "Tales Of Madness" θα περιλαμβάνει και νέο υλικό, όπως αποδεικνύεται στο πρώτο single της κυκλοφορίας, για το τραγούδι "The Fleshly Existence Of Man" που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Οι Wombbath, σχολιάζοντας την κυκλοφορία ανέφεραν:

«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτή την ειδική κυκλοφορία. Το 2020 σηματοδοτεί 30 χρόνια από την γέννηση της μπάντας, και με αυτή την κυκλοφορία αποτυπώνουμε αυτά τα 30 χρόνια με μια αναδρομική ματιά στην ιστορία μας, υπό το πρίσμα αυτού που είμαστε στο παρόν. Παρά τις παύσεις και τις αλλαγές ύφους, ο πυρήνας των Wombbath είναι πάντα το death metal και αυτή η κυκλοφορία συνοψίζει το παρελθόν και το μέλλον της κληρονομιάς μας».

Το παρόν line-up της μπάντας περιλαμβάνει τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος Håkan Stuvemark (Pale King), στα φωνητικά τον Jonny Pettersson (Heads For The Dead, Henry Kane, Gods Forsaken), καθώς και τους Thomas Von Wachenfeldt (κιθάρες, βιολί, φωνητικά), τον ντράμερ Jon Rudin (Just Before Dawn), και τον μπασίστα Matthew Davidson (Repulsive Vision.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Tales of Madness" το οποίο μπορείτε να προπαραγγείλετε εδώ.

1.The Tales Of The Dark Side
2.Brutal Mights
3.Unholy Madness
4.The Grave
5.Lavatory Suicide Remains
6.Save Your Last Breath To Scream
7.Tales Of Madness
8.The Fleshly Existence Of Man

Τα κομμάτια 1-3 είναι επανηχογράφηση του "Brutal Mights" demo του 1992, το τέταρτο είναι το πρώτο κομμάτι που έγραψε η μπάντα (1990), το πέμπτο είναι επαναπροσαρμογή της αρχικής εκδοχής, το έκτο είναι ηχογραφημένο το χρονικό διάστημα '90 - '92, και τα κομμάτια 7 και 8 είναι καινούρια.

  • SHARE
  • TWEET