Δείτε τους Muse να διασκευάζουν Slipknot

Το συγκρότημα εξέπληξε το κοινό συναυλίας του με την απόδοση του κλασικού "Duality"

22/06/2022 @ 13:31

Στα πλαίσια της headline εμφάνισής τους στην τρίτη βραδιά του Isle Of Wight Festival στο Newport της Αγγλίας στις 19 Ιουνίου, οι Muse εξέπληξαν το κοινό τους με μια διασκευή έκπληξη.

To κορυφαίο συγκρότημα, που θα εμφανιστεί και στη χώρα μας σε μια εβδομάδα (29/6) στα πλαίσια του Ejekt Festival, διασκεύασαν το κλασικό "Duality" των Slipknot.

Συγκεκριμένα, οι Muse χρησιμοποίησαν ως outros διασκευές σε αποσπάσματα διαφορετικών κομματιών, ανάμεσα σε αυτά και τα "Back In Black" (AC/DC), "Know Your Enemy" (Rage Against The Machine), "Foxey Lady" (Jimi Hendrix) και "Sweet Child O' Mine" (Guns N' Roses), με των Slipknot όμως να είναι η πιο heavy στιγμή.

Το "Duality", διαδέχθηκε την παρουσίαση του ολοκαίνουριου single της μπάντας "Won't Stand Down", σε μια στιγμή που μπορείτε να δείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως το νέο άλμπουμ της μπάντας, "Will Of The People" θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ όσον αφορά τους Slipknot, το σχήμα θα εμφανιστεί στην Αθήνα στην τελευταία ημέρα του Release Athens Festival, σε μια εντυπωσιακή ημέρα η οποία θα περιλαμβάνει επίσης τους Sepultura, Jinjer και Vended μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Muse

Slipknot: «Είναι καλό μετά από 20+ χρόνια να αμφισβητείς τον εαυτό σου»

  • SHARE
  • TWEET