Νέος δίσκος και νέο τραγούδι από τους Muse

Όλες οι λεπτομέρειες για τον διάδοχο του "Simulation Theory"

18/03/2022 @ 08:57

Οι Muse γνωστοποίησαν τις βασικές λεπτομέρειες του ένατου δίσκου τους, δίνοντας στην δημοσιότητα ένα ακόμη καινούριο τραγούδι.

Ο διάδοχος του "Simulation Theory" θα ονομάζεται "Will Οf Τhe People" και η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 26 Αυγούστου.

Μετά το πρώτο single "Won't Stand Down", διατέθηκε το video clip του "Compliance", το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ανανοίνωση συνοδεύτηκε από την ακόλουθη δήλωση:

«Το "Will Οf Τhe People" δημιουργήθηκε στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο και επηρεάζεται από την αυξανόμενη αβεβαιότητα και αστάθεια στον κόσμο. Μια πανδημία, νέοι πόλεμοι στην Ευρώπη, μαζικές διαδηλώσεις και ταραχές, μια απόπειρα εξέγερσης, η δυτική δημοκρατία που αμφιταλαντεύεται, ο αυξανόμενος αυταρχισμός, οι πυρκαγιές και οι φυσικές καταστροφές και η αποσταθεροποίηση της παγκόσμιας τάξης συνεισέφεραν στο "Will Οf Τhe People".

Ήταν μια ανησυχητική και τρομακτική περίοδος για όλους μας, καθώς η δυτική αυτοκρατορία και ο φυσικός κόσμος, που μας αγκάλιαζαν τόσο καιρό, απειλούνται πραγματικά. Αυτό το άλμπουμ αποτελεί μια προσωπική πλοήγηση μέσα από αυτούς τους φόβους και προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει».

Μετά την πολυπόθητη συναυλιακή τους επιστροφή στην χώρα μας τον Ιούλιο του 2016, οι Muse θα εμφανιστούν ξανά στο Ejekt Festival το ερχόμενο καλοκαίρι, μαζί με τους Yungblud, Nothing But Thieves και Danai Nielsen.

Ακολουθούν το tracklist και το εξαιρετικό εξώφυλλο του "Will Οf Τhe People".

1. Will of the People
2. Compliance
3. Liberation
4. Won’t Stand Down
5. Ghosts (How Can I Move On)
6. You Make Me Feel Like It’s Halloween
7. Kill or Be Killed
8. Verona
9. Euphoria
10. We Are Fucking Fucked

  • SHARE
  • TWEET