Με καρκίνο διαγνώσθηκε ο πρώην κιθαρίστας των W.A.S.P. Chris Holmes

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της συζύγου και manager του μουσικού καθώς και τις ευχές του Blackie Lawless

07/02/2022 @ 13:33

Όπως αποκάλυψε η σύζυγος και manager του Chris Holmes, ευρύτερα γνωστού για την μακροχρόνια θητεία του στους W.A.S.P., ο κιθαρίστας διαγνώσθηκε με καρκίνο του λαιμού.

Ως αποτέλεσμα, ο μουσικός ακύρωσε όλες τις προβλεπόμενες συναυλίες του το προσεχές χρονικό διάστημα, αλλά ευελπιστεί να είναι σε θέση να επιστρέψει στη σκηνή τον Μάιο και στο καναδικό σκέλος της περιοδείας του.

Με ανάρτησή της στο Instagram, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, η Cathy-Sarah Holmes εξήγησε πως έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από το ιατρικό προσωπικό πως δεν υφίσταται μετάσταση, καθώς και πως ο Holmes θα υποβληθεί σε θεραπεία διάρκειας επτά εβδομάδων.

O Holmes διετέλεσε μέλος των W.A.S.P. από το 1982 έως το 1990 και μετέπειτα από το 1996 έως το 2001, ενώ οι αντιπαραθέσεις του με τον ηγέτη του συγκροτήματος, Blackie Lawless έχουν μείνει στην ιστορία.

Παρ' όλα αυτά, ο Lawless ευχήθηκε στον μουσικό, αναφέροντας σε σχετικό του μήνυμα:

«Ολόκληρη η οικογένεια των W.A.S.P. είναι αισιόδοξη για μια θετική έκβαση όσον αφορά τη διάγνωση του Chris Holmes. Όσον αφορά εμένα, του εύχομαι με βαβαιότητα μόνο τα καλύτερα».

  • SHARE
  • TWEET