Όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο των Wardrum

Οι ανανεωμένοι Θεσσαλονικείς power metallers επιστρέφουν πέντε χρόνια μετά το "Awakening"

10/03/2021 @ 17:13

Αυτή είναι η μέρα που περιμέναμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Οι Wardrum γιορτάζουν τα δέκα χρόνια δημιουργίας μουσικής με έντεκα ολοκαίνουργια τραγούδια και ένα νέο concept στούντιο άλμπουμ με τίτλο "Mavericks" που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου από την Steel Gallery Records. Το νέο άλμπουμ καταπιάνεται με την ιστορία του Messenger, της φτερωτής μορφής χωρίς πρόσωπο που εμφανίζεται σε όλα τα έργα τους τους (ή μάλλον αποτελεί το soundtrack).

Το "Mavericks" είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Η μουσική διατηρεί το οικείο, τεχνικό, αλλά και ευθύ ύφος της μπάντας, με μερικές εκπλήξεις που φέρνουν το συγκρότημα ένα ακόμη βήμα μπροστά στη συγγραφή τραγουδιών, την αφήγηση και την απόδοση. Ο Kosta Vreto χειρίστηκε τη μίξη του άλμπουμ, ο Strutter είναι υπεύθυνος για το mastering, ενώ το artwork και το layout του άλμπουμ επιμελήθηκε ξανά ο Piotr Szafraniec.

Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να το ακούσετε!

Το βιβλίο "Mavericks - The Story Of The Messenger": Μαζί με το νέο άλμπουμ "Mavericks", οι Wardrum θα κυκλοφορήσουν επίσης το "Mavericks - The Story Of The Messenger", μία νουβέλα 130 σελίδων, που γράφτηκε από τον Στέργιο Κούρου. Το βιβλίο συνδυάζει τη μυθολογία, τη φαντασία και τις σύγχρονες απόψεις για τον αρχαίο κόσμο και πραγματεύεται την ιστορία της φτερωτής μορφής χωρίς πρόσωπο Messenger που εμφανίζεται στα εξώφυλλα όλων των άλμπουμ των Wardrum. Η ιστορία θα είναι διαθέσιμη ως έντυπο βιβλίο περιορισμένης έκδοσης, καθώς και ως ebook με δυνατότητα download, στα Αγγλικά.

Διαδώστε και μείνετε σε επαφή μαζί μας, περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα!

"Mavericks" tracklist:
1. Hunt For Survival
2. Best Of Times
3. Mavericks
4. Sands Of Time
5. Rise
6. Broken Pieces
7. Μαύρο (Ulreh’s song)
8. No One Believes
9. Raven Days
10. Promised Land
11. Sliver Of Eternity

Δελτίο Τύπου

Δείτε επίσης:

Οι Wardrum ανακοινώνουν το νέο τους τραγουδιστή

Wardrum - "Awakening" Review (R! Choice)

  • SHARE
  • TWEET