Το "Wacken World Wide" ήταν το πιο δημοφιλές συναυλιακό live-stream της χρονιάς

H ψηφιακή εκδοχή του τετραήμερου φεστιβάλ βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Pollstar

16/12/2020 @ 10:49

To γνωστό περιοδικό Pollstar, που ειδικεύεται στην δημοσιοποίηση δεδομένων αναφορικά με τις επιδόσεις της μουσικής βιομηχανίας, εξέδωσε την λίστα με τις πιο πετυχημένες live-stream συναυλίες που διεξήχθησαν σε αυτήν την περίεργη χρονιά η οποία καταφτάνει στο τέλος της.

Η πλήρης λίστα των πρώτων 100 εκδηλώσεων, που μπορείτε να την βρείτε εδώ, αποκάλυψε πως το πιο δημοφιλές συναυλιακό live-stream της χρονιάς ανήκει στο "Wacken Worldwide".

Η φετινή, τετραήμερη ψηφιακή εκδοχή του διάσημου φεστιβάλ, που διεξήχθη από τις 29 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, και για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, συγκέντρωσε αθροιστικά για όλες τις εμφανίσεις του φεστιβάλ 11 εκατομμύρια streams.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές live-stream, ήταν αυτό του γνωστού Γάλλου DJ David Guetta τον περασμένο Μάιο που απέσπασε περίπου 8 εκατομμύρια streams, αν και σε αντίθεση με το "Wacken Worldwide" περιελάμβανε μια εμφάνιση ενός καλλιτέχνη.

Μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις των Kreator, Blind Guardian και Heaven Shall Burn από το φεστιβάλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική άλλη θέση που καταλαμβάνεται στην λίστα από τον χώρο του rock/metal είναι μια διαδικτυακή συναυλία του Bon Jovi.

  • SHARE
  • TWEET