Οι Vola διαθέτουν ένα νέο videoclip από τον επερχόμενο δίσκο τους

Δείτε το "24 Light-Years" από το "Witness"

11/03/2021 @ 15:29

H progressive metal μπάντα Vola πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐού τον διάδοχο του "Applause Of A Distant Crowd".

Έχοντας βγάλει ήδη τα "Straight Lines" και "Head Mounted Sideways" από το "Witness", οι Δανοί προχώρησαν στην δημοσιοποίηση ενός ακόμα κομματιού υπό την μορφή videoclip με τίτλο "24 Light-Years".

«Αυτό το κομμάτι είναι από τα αγαπημένα μου από τον επερχόμενο δίσκο και ήταν χαρά μου να δουλέψω πάνω σε αυτό από την πλευρά της οπτικοποίησης. Η Anne και εγώ κάνουν video μαζί για ένα διάστημα. Θέλουμε να δοκιμάζουμε νέες τεχνικές και να εξερευνούμε διαφορετικά στυλ σχεδιασμού και animation. Για αυτό, επιχειρήσαμε μια πιο ψηφιακή, διαστημική, και ρευστή όψη και αίσθηση. Η Anne έκανε τα σχέδια για το video ενώ εγώ δούλεψα για το animation. Θεωρούμε ακόμα τους εαυτούς μας αρχάριους στον τομέα, αλλά επενδύουμε αρκετό χρόνο και αγάπη σε αυτό το μικρό κομμάτι δουλειάς. Ελπίζουμε να το απολαύσετε» είπε ο μπασίστας της μπάντας Nicolai Morgensen, ο οποίος επιμελήθηκε το videoclip μαζί με την Anne Norkjaer Bang.

Εδώ μπορείτε να προπαραγγείλετε τον τρίτο δίσκο των Vola. Η δανέζικη progressive metal μπάντα έχει αφήσει το στίγμα της με τις δύο προηγούμενες κυκλοφορίες της τόσο στο 2015 όσο και στο 2018.

Δείτε το videoclip του "24 Light-Years" στον παρακάτω σύνδεσμο

  • SHARE
  • TWEET