Δεκατέσσερα συγκροτήματα για το Up The Hammers του 2024

Οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του φεστιβάλ που επιστρέφει στον Μάρτιο

12/04/2023 @ 12:04

Πέντε εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του Up The Hammers XVII, την Πέμπτη 18 Μαΐου στο An Club (Warm Up Show), την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 20 Μαΐου στο Gagarin 205, ανακοινώθηκαν ήδη δεκατέσσερα συγκροτήματα για το 2024.

Καταρχάς το φεστιβάλ επιστρέφει σε ημερομηνίες Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να λάβει χώρα το διήμερο 8 και 9 Μαρτίου στο Gagarin 205, με το Warm Up Show να διεξάγεται την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο An Club.

Εισιτήρια προπωλούνται ήδη μέσω του Ticket Services, ενώ σε χαλημότερη τιμή θα διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα μέσω του δισκοπωλείου No Remorse Records, στο Keep Ιt Τrue Festival στην Γερμανία, και στο φετινό Up The Hammers.

Επικεφαλής θα είναι οι Cirith Ungol, στην θριαμβευτική τους επιστροφή στο φεστιβάλ, μετά την μνημειώδη εμφάνιση του 2017.

Δεύτερο όνομα στο billing είναι οι Jack Starr's Burning Starr, με σετ που θα περιλαμβάνει τραγούδια από τα δύο πρώτα άλμπουμ των Virgin Steele.

Ακολουθούν οι Βέλγοι speed metallers Evil Invaders, οι περίφημοι Sumerlands, οι Γερμανοί βετεράνοι Sacred Steel, οι Astronomica του Wade Black που θα παρουσιάσουν και τραγούδια των Crimson Glory, οι Βρετανοί Phantom Spell, οι Δανοί Steel Inferno και οι Γερμανοί epic metallers Crom.

Για το Warm Up Show ανακοινώθηκαν οι Night Demon, οι Dolmen Gate και οι Ιταλοί Witchhunter, ενώ συνολικά αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλα συγκροτήματα.

  • SHARE
  • TWEET