Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Fuzz του Ty Segall

Δείτε το ιδιαίτερο video του "Mirror"

20/10/2020 @ 12:36

Οι Fuzz του Ty Segall, αναμένονται να κυκλοφορήσουν τον τρίτο τους δίσκο, "III", στις 23 Οκτωβρίου.

Το power trio των Segall (τύμπανα), Chad Ubovich (μπάσο) και Charles Moothart (κιθάρα), με όλους να συνεισφέρουν στα φωνητικά, έδωσε στη δημοσιότητα το video για το τρίτο του single, "Mirror", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το video, σε σκηνοθεσία του Joshua Erkman, που πιθανώς να ξυπνήσει μνήμες σε λάτρεις των ταινιών του Cronenberg, έχει, όπως αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης μια ιδιαίτερη θεματική:

«Κατά έναν αόριστο τρόπο, ήθελα να ενσωματώσω μερικές από τις σκέψεις που πλημμύριζαν το κεφάλι μου σχετικά με την απομόνωση. Είναι δύσκολο να μην κάνεις τέτοιες σκέψεις αυτή την περίοδο. Η δημιουργία του video ήταν ενδιαφέρουσα, δεδομένης της υπάρχουσας κατάστασης. Πως βιντεοσκοπείς μια rock 'n' roll μπάντα με ένα ασφαλή, αλλά οπτικά ενδιαφέροντα τρόπο;

Την απάντηση δώσαμε εγώ και ο κινηματογραφιστής Star Rosencrans, που κουβαλήσαμε την μπάντα στη μέση μιας ερήμου, έχοντας μόνο μια κάμερα και μερικά οπτικά φίλτρα, και το λιγότερο δυνατό φως που ήταν απαραίτητο».

Το "Mirror" διαδέχεται τα "Returning" και "Spit" ως single του επερχόμενου δίσκου της μπάντας, που θα διαδέχεται το προ πενταετίας "II" και στην ηχογράφηση του οποίου έχει συμβάλλει ο Steve Albini.

  • SHARE
  • TWEET