Τρία μέλη αποχωρούν αλλά οι Vektor συνεχίζουν…

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των μελών

30/12/2016 @ 15:46

Μετά από την κυκλοφορία του έξοχου "Terminal Redux" στις αρχές του χρόνου, τρία μέλη των Vektor, ο κιθαρίστας Erik Nelson, ο ντράμερ Blake Anderson και ο μπασίστας Frank Chin, εγκαταλείπουν το συγκρότημα αφήνοντας τον David DiSanto μόνο του.

Παρ’ όλα αυτά ο frontman με δήλωσή του στην επίσημη facebook σελίδα της μπάντας δηλώνει πως οι Vektor συνεχίζουν:

«Κατ’ αρχάς να ζητήσω συγνώμη για την προηγούμενη ανακοίνωση. Οι Vektor δεν σταματούν. Ξεκίνησα να γράφω τραγούδια για το συγκρότημα το 1999 και δεν πρόκειται να σταματήσω . Όσο ζω οι Vektor δε θα πεθάνουν. Εκτιμώ ό,τι έχουν κάνει οι Blake, Frank, και Erik για τη μπάντα, όπως επίσης ευχαριστώ και τα προηγούμενα μέλη Willy, Pablo, Adam, Mike και Kian. Θα τα πούμε «στο δρόμο». Dave».

Πριν από την παραπάνω ανάρτηση είχε προηγηθεί η ανακοίνωση των τριών «φευγάτων», η οποία και διεγράφη μετά από λίγο:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως  αποχωρούμε από τους Vektor. Ήταν δέκα υπέροχα χρόνια μέσα στα οποία φτάσαμε σε όλο τον κόσμο, ερχόμενοι σε επαφή με γενναιόδωρους, φιλικούς ανθρώπους και κυκλοφορώντας τρία άλμπουμ για τα οποία νιώθουμε υπερήφανοι. Μετά την σκληρή δουλειά, την κυκλοφορία του "Terminal Redux" και την υποδοχή του από το κοινό φτάσαμε στο σημείο που δε μπορούμε να συνεχίσουμε στο συγκρότημα με τις τρέχουσες συνθήκες εργασίας. Δεν θεωρούμε πως έχει νόημα να συζητήσουμε οτιδήποτε δημόσια. Άλλωστε δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ιστορία, εκτός από την εξέλιξη των ανθρώπων και των προσωπικοτήτων τους. Οι τρεις μας θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τη μουσική και θα μας συναντήσετε σε άλλες μπάντες, ηχογραφήσεις, περιοδείες κλπ. Δε ξέρουμε αν ο Dave θα συνεχίσει τους Vektor αναζητώντας νέους μουσικούς, άλλωστε αυτό είναι μια δική του απόφαση. Θα σας δούμε «στο δρόμο». Blake, Frank, και Erik».

  • SHARE
  • TWEET