Νέα τραγούδια από Firewind, Vektor, Ken Hensley και Smith/Kotzen

Lyric video για την συνεργασία Evergrey και James LaΒrie

01/03/2021 @ 16:43

Σε μια προσπάθεια να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας, οι Firewind διέθεσαν μία νέα, ακουστική εκδοχή του του τραγουδιού "Rising Fire" από το περσινό τους άλμπουμ  "Firewind".

Οι Αμερικανοί progressive thrash metallers Vektor ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση της επιστροφής τους στα δρώμενα με την κυκλοφορία του spilt EP "Transmissions Of Chaos" και την διάθεση ενός video clip για το τραγούδι "Dead by Dawn", μετά το lyric video του "Activate" στα τέλη του 2020.

Το "Cold Sacrifice" αποτελεί το τρίτο κομμάτι μέσα από το μεταθανάτιου άλμπουμ του θρυλικό Ken Hensley που δίνεται στην δημοσιότητα, καθώς το "My Book Of Answers" είχε συστηθεί στο κοινό με τα "Lost (My Guardian)" και το "Stand".

Ακολουθώντας το "Taking My Chances", το "Scars" είναι το δεύτερο single και video clip που διαθέτουν στο κοινό οι Adrian Smith (Iron Maiden) και Richie Kotzen (Winery Dogs), έναν περίπου μήνα πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ συνεργασίας τους υπό το όνομα "Smith/Kotzen".

Οι Σουηδοί progressive metallers Evergrey συνδύασαν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "Escape Of The Phoenix" με την δημοσιοποίηση ενός lyric video για το "The Beholder", το τραγούδι δηλαδή στο οποίο συμμετέχει ο frontman των Dream Theater,  James LaΒrie.

  • SHARE
  • TWEET