Οι Thin Lizzy με μέλη των Aerosmith και των Judas Priest σε περιοδεία

Ο Tom Hamilton των Aerosmith και ο Scott Travis των Judas Priest, αποτίουν φόρο τιμής στον Phil Lynott

20/04/2016 @ 14:26

Οι Thin Lizzy επιβεβαιώνουν ότι ο μπασίστας των Aerosmith, Tom Hamilton και ο ντράμερ των Judas Priest, Scott Travis θα συμμετέχουν στην επετειακή περιοδεία του συγκροτήματος για τα 30 χρόνια από το θάνατο του εμβληματικού τους ηγέτη Phil Lynott αλλά και τα 40 χρόνια από την έκδοση του άλμπουμ-ορόσημο, "Jailbreak".

Ο ντράμερ των Motorhead, Mikkey Dee, ενώ είχε αποδεχθεί την πρόσκληση λόγω κάποιων περιστάσεων που σύντομα θα ανακοινωθούν και μετά λύπης του, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δε θα μπορέσει να πάρει μέρος στην περιοδεία.

Η παρέα του Scott Gorham έχει ανακοινώσει έξι εμφανίσεις για τους επόμενους μήνες, «κάνοντας διάλειμμα» από τις υποχρεώσεις της στους Black Star Riders. Το lineup των Thin Lizzy ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή του τραγουδιστή Ricky Warwick, του κιθαρίστα Damon Johnson και του κιμπορντίστα Darren Wharton.

Ο Scott Travis που θα βρίσκεται πίσω από τα τύμπανα στις πέντε από τις έξι εμφανίσεις του συγκροτήματος δηλώνει: «Οι Thin Lizzy είναι, πέρα από κάθε αμφισβήτηση, μια μυθική μπάντα και το να είμαι μέλος της αποτελεί μεγάλη τιμή».

Ο Tom Hamilton αναφέρει: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε αυτές τις εμφανίσεις τώρα που έχω πολύ ελεύθερο χρόνο από τις υποχρεώσεις μου στους Aerosmith. Θα είναι εξαιρετικά όταν βρεθούμε στη σκηνή για όλα αυτά τα κλασσικά τραγούδια».

Ο ντράμερ Ian Haugland (Europe) θα εμφανιστεί στην συναυλία του συγκροτήματος στο Skogsrojet Festival της Σουηδίας, στις 6 Αυγούστου.

Οι εμφανίσεις της επετειακής περιοδείας των Thin Lizzy είναι οι ακόλουθες:

Jun 17: Loreley Freilichtbuhne, Germany – with Rainbow
Jun 18: Bietigheim Festplatz, Germany – with Rainbow
Jul 17: Barcelona Rock Fest, Spain
Jul 23: Maidstone Ramblin’ Man Fair, UK
Aug 06: Rejmeyre Skogsrojet Festival, Sweden – with Ian Haugland
Jan 19-23: Fort Lauderdale Rock Legends V Cruise, FL


 

  • SHARE
  • TWEET