Οι Sea Within ανακοινώνουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ

Η νέα δουλειά του supergroup κυκλοφορεί την άνοιξη του 2018

08/12/2017 @ 10:41

Οι Sea Within, το νέο art-rock συγκρότημα των Roine Stolt (Transatlantic, The Flower Kings), Daniel Gildenlοw (Pain of Salvation), Jonas Reingold (The Flower Kings, Karmakanic, The Tangent), Tom Brislin (Renaissance, Spiraling, Yes Symphonic, Deborah Harry) και Marco Minnemann (The Aristocrats, Steven Wilson, UK, Joe Satriani), ανακοίνωσαν πως το ντεμπούτο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018.

Σε δηλώσεις του ο Stolt αναφέρει τον τρόπο που δημιουργήθηκε το νέο αυτό project:

«Ήταν ιδέα της δισκογραφικής μας εταιρείας. Δημιουργήσαμε μια καινούργια μπάντα και ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε γράφοντας μαζί τραγούδια. Μπορείτε να το πείτε και supergroup. Νομίζω θα το αντέξουμε».

Και συνεχίζοντας:

«Πήραμε το ρίσκο να μπούμε αμέσως στο στούντιο, χωρίς να ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε και να γράψουμε καλή μουσική σαν ομάδα. Τα πάντα όμως λειτούργησαν και πολύ γρήγορα γράψαμε μερικά καινούργια τραγούδια. Επίσης κάναμε και πολύ καλή παρέα εκτός στούντιο».

Καταλήγοντας ο Roine Stolt αναφέρεται στο ύφος του άλμπουμ:

«Υπάρχουν prog, pop, art-rock και αρκετά κινηματογραφικά στοιχεία στο νέο άλμπουμ. Φαντάζομαι πως η μουσική προκύπτει από τα βιώματά μας αλλά και από τις κοινές μας επιθυμίες». 

  • SHARE
  • TWEET