Οι Killers επιστρέφουν με νέο άλμπουμ

Ο διάδοχος του εξαιρετικού "Imploding The Mirage" είναι επίσημα καθ' οδόν

20/07/2021 @ 11:52

Έπειτα από την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Imploding The Mirage" πριν από ένα χρόνο, οι Killers άφηναν υπόνοιες πως ο διάδοχός του θα ήταν έτοιμος αρκετά σύντομα.

Πλέον, το διάσημο συγκρότημα επιβεβαίωσε την άφιξη του διαδόχου "Pressure Machine", ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι Killers, που συμμετέχουν και στην παραγωγή του δίσκου, αποκάλυψαν ένα trailer για την κυκλοφορία καθώς και το εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σχολιάζοντας την επικείμενη κυκλοφορία, ο Brandon Flowers ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αφού ξέσπασε η πανδημία, όλα κατέληξαν να λειτουργούν υπό πίεση, και ήταν η πρώτη φορά έπειτα από καιρό που βρέθηκα αντιμέτωπος με τη σιωπή. Μέσα από αυτή τη σιωπή άρχισε ο δίσκος να ανθίζει, γεμάτος τραγούδια που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολύ ήρεμα και απορροφημένα από τον τυπικό θόρυβο μιας κυκλοφορίας των Killers».

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα οι Killers κυκλοφόρησαν μια συνεργατική επανηχογράφηση του "A Dustland Fairytale" μαζί με τον Bruce Springsteen, ενώ το "Imploding The Mirage" περιλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020, όπως αναδείχθηκαν από το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET