Ακούστε τη συνεργασία των Killers με τον Bruce Springsteen

Πρόκειται για επανηχογράφηση του single "A Dustland Fairytale"

16/06/2021 @ 11:14

Οι Killers αποκάλυψαν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τον Bruce Springsteen.

Πρόκειται για το single "Dustland", που δημοσίευσαν σήμερα, 16 Ιουνίου, το οποίο αποτελεί επανηχογράφηση του single της μπάντας, "A Dustland Fairytale" που αρχικά περιεχόταν στο άλμπουμ τους "Day & Age".

Η νέα εκδοχή, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, βρίσκει τον frontman Brandon Flowers να μοιράζεται τα φωνητικά με τον Springsteen, ενώ ο τραγουδιστής των Killers, εξηγώντας το παρασκήνιο της κυκλοφορίας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τον Φεβρουάριο του 2020, έλαβα ένα μήνυμα από τον Springsteen που μου έλεγε πως βλέπει το Glastonbury και πως έχουμε εξελιχθεί σε μια φοβερή live μπάντα. "Αγαπώ το χρυσό κοστούμι. Πρέπει να παίξουμε μαζί το "Dustland" μια μέρα". - Bruce.»

Ο Flowers, συνέχισε εξηγώντας πως, φοβούμενος πως πρόκειται περί φάρσας, έψαξε τον κωδικό της περιοχής από την οποία έλαβε το μήνυμα, η οποία βρισκόταν στο New Jersey, αλλά, δίχως να έχει πειστεί πλήρως, επικοινώνησε και με το γιό του Springsteen, Evan, ο οποίος και επιβεβαίωσε τον κάτοχο του τηλεφώνου.

Σημειώνεται πως οι περσινοί δίσκοι των Killers και του Bruce Springsteen, "Imploding The Mirage" και "Letter To You", περιλαμβάνονται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020, όπως αναδείχθηκαν από το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET