Θα αρνηθούν τελικά το reunion οι Guns N' Roses;

Οι managers έχουν τον τελευταίο λόγο

12/01/2016 @ 20:58

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στα λημέρια των Guns N' Roses, καθώς οι managers αναγκάζουν τώρα κάποια από τα μέλη που συνδέονται με το νέο lineup να αρνηθούν την επανένωση.

Ο Chris Pitman, ο οποίος ήταν ο μόνος μουσικός πέρα από τον Axl Rose που επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στους «ημι-επανενωμένους» Guns N' Roses, με κοινοποιήσεις όπως «Θα είναι πολύ ωραία το 2016 #coachella #axlrose #GunsNRoses», τώρα αρνείται το όλο θέμα.

Ο Pitman έγραψε στο twitter: «Μόλις ενημερώθηκα από τον manager μου να μην παραδεχτώ τίποτα σχετικά με Coachella, Guns N' Roses, κτλ. Ορίστε, λοιπόν, αρνήθηκα! #GamesForDays»

Πρόσθεσε, επίσης: «Όταν είπα ότι 'θα παίξουμε στο Coachella' εννοούσα ότι σε μένα και την κόρη μου αρέσει να παίζουμε στην άμμο.» ​​Ο Pitman, στη συνέχεια, αφαίρεσε το tag "Guns N' Roses, 1998 έως σήμερα" από την περιγραφή στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η απόφαση της διοίκησης έρχεται εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων που θέλουν τον ντράμερ Steven Adler και τον κιθαρίστα Izzy Stradlin να συμμετέχουν αμφότεροι στην επανένωση των Guns N' Roses. Mέχρι στιγμής, οι μουσικοί που έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως στο νέο lineup των GN'R, μέσω δελτίου τύπου, είναι ο Axl Rose στα φωνητικά, ο Slash στην κιθάρα και ο Duff McKagan στο μπάσο.

Αυτοί που συνδέονται στενά με τους GN'R και έχουν επιβεβαιώσει μέσω κοινωνικών δικτύων ή προσωπικών μηνυμάτων είναι ο Richard Fortus στην κιθάρα, ο Frank Ferrer στα τύμπανα, ο Dizzy Reed στα πλήκτρα, και ο πολυ-οργανοπαίκτης Chris Pitman.

  • SHARE
  • TWEET