Η Tarja Turunen εύχεται "Feliz Navidad" στην πληγείσα Καραϊβική

Στην φιλανθρωπική προσπάθεια συμμετέχει εντυπωσιακό lineup μουσικών

04/12/2017 @ 18:41

Η Tarja Turunen μας βάζει στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων της προσφοράς στον συνάνθρωπο με την επερχόμενη κυκλοφορία της δικής της εκδοχής του "Feliz Navidad".

Η τραγουδίστρια, με την βοήθεια πολλών φίλων από τη metal και rock σκηνή, θα διασκευάσει το κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι και τα έσοδα από τις πωλήσεις του single θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων από τον ισχυρότατο τυφώνα Ίρμα στην Barbuda της Καραϊβικής, που ερήμωσε κυριολεκτικά το νησί.

Η Turunen έχει επισκεφθεί το νησί για να ηχογραφήσει εκεί το κύριο μέρος των φωνητικών του άλμπουμ της "From Spirits And Ghosts (Score For A Dark Christmas)" και ανέπτυξε στενούς δεσμούς με τους κατοίκους του.

Το εντυπωσιακό lineup των μουσικών που συμμετέχουν στην προσπάθεια περιλαμβάνει τους: Michael Monroe, Doro Pesch, Tony Kakko των Sonata Arctica, Elize Ryd των Amaranthe, Simone Simons των Epica, Cristina Scabbia των Lacuna Coil, Sharon Den Adel των Within Temptation, Floor Jansen των Nightwish, Joe Lynn Turner, Marko Saaresto των Poets Of The Fall, Timo Kotipelto των Stratovarius και Hansi Kursch των Blind Guardian!

Η νέα εκδοχή του "Feliz Navidad" θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου. Προπώληση εδώ.

Η δισκογραφική earMUSIC θα διπλασιάσει το τελικό ποσό που θα δωρισθεί.

  • SHARE
  • TWEET