Tanith και Century τον Νοέμβριο στο Κύτταρο

Οι βασικές λεπτομέρειες για τις δύο συναυλίες της Eat Metal Records

29/10/2023 @ 10:03

Εν αναμονή της εμφάνισης των Tyrann και μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Into Battle Festival Vol. IV με healiners τους Medieval Steel και τους Wytch Hazel, η Eat Metal Records διοργανώνει δύο ακόμη συναυλίες στο Κύτταρο.

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν οι Tanith με opening act από τους Αθηναίους psychedelic rockers Lokruz.

Το hard rock σχήμα του κιθαρίστα των Satan, Russ Tippins, κυκλοφόρησε φέτος τον δεύτερο δίσκο με τίτλο "Voyage", τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό ντεμπούτο "In Another Time", ένα από τα καλύτερα άλμπουμ του 2019 για την συντακτική ομάδα του Rocking.

Οι Tanith είχαν εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019, ως support στους Riot V, παρουσιάζοντας το "In Another Time" στην ολότητά του.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 Ευρώ. Για νεότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο αντίστοιχο Facebook Event.


Τρεις εβδομάδες μετά τους Tanith, και συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στο Κύτταρο οι Σουηδοί heavy metallers Century.

Πυρήνας των Σουηδών heavy metallers είναι οι Staffan Tengnér (Tøronto) και Leo Ekström Sollenmo (Tøronto, Temisto, πρώην Lethal Steel).

Την περασμένη άνοιξη κυκλοφόρησε το full-length ντεμπούτο τους με τίτλο "The Conquest Οf Time" και πριν δύο βδομάδες ένα split single με τους Tyrann.

Περισσότερες λεπτομέρεις για το πλήρες line-up της ημέρας και την διάθεση των εισιτηρίων αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα μέσω του αντίστοιχου Facebook Event.

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET