John Dolmayan: «Η μπάντα μου είναι και θα παραμείνει ηλίθια»

Ο ντράμερ των System Of A Down σχολιάζει εκ νέου την συνθετική στασιμότητα της μπάντας

03/06/2020 @ 12:12

Ο ντράμερ των System Of A Down σχολίασε το ενδεχόμενο σύνθεσης ενός νέου δίσκου, σε συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή KLOS και την Full Metal Jackie.

Σε σχετικές δηλώσεις του για ένα υποθετικό νέο δίσκο, ο Dolmayan ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με λυπεί το γεγονός πως ποτέ δεν ανταποκριθήκαμε στις δυνατότητες μας και πιθανώς δεν θα το καταφέρουμε ποτέ. Ακόμη και αν κυκλοφορήσεις τώρα ένα νέο δίσκο, τα χρόνια που μεσολάβησαν και ήσουν άπραγος δεν επιστρέφουν. Πιστεύω όμως πως αν μιλήσεις με άλλα μέλη της μπάντας, δεν το βλέπουν έτσι.

Το θέμα είναι, πως, αν και μπορώ να κάνω κάτι και μόνος μου, όπως συμβαίνει τους These Grey Men, δεν διαθέτω την πολυτέλεια να έχω άλλα τρία μέλη, κομβικά στην ανάπτυξη του ήχου. Ο καθένας στους System of A Down συνεισέφερε κάτι μοναδικό. Όσο χρόνο και να αφιερώσεις σε ένα solo project σου, δεν θα έχει την αίγλη μιας κυκλοφορίας από την μπάντα, αφού δεν θα επωφελείται από το ταλέντο των τεσσάρων μας. Θεωρώ λοιπόν πως οι προσωπικές μας δουλειές υστερούν σε σχέση με την δισκογραφία των System of A Down, παρά το ποιοτικό τους περιεχόμενο».

«Αυτό είναι, όμως, κάτι που ξεπερνάει τις δυνατότητες μου», είπε συνεχίζοντας.
 
«Η μπάντα μου είναι ηλίθια και θα παραμείνει ηλίθια, υποθέτω», είπε αναφερόμενος στους System Of A Down.

Οι These Grey Men κυκλοφόρησαν τον Φεβρουάριο τον πρώτο τους επώνυμο δίσκο διασκευών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dolmayan εκφράζει την απογοήτευσή του για την συνθετική στασιμότητα των System Of A Down.

Η μπάντα ωστόσο, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε επιλεγμένα φεστιβάλ το καλοκαίρι, που όμως αναβλήθηκαν λόγω της υπάρχουσας πανδημίας.

  • SHARE
  • TWEET