Ανακοινώθηκε νέα συλλογή για τους ιστορικούς Suicide

Θα περιλαμβάνει μια μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητη εκδοχή του "Frankie Teardrop" και σημειώσεις από τον Henry Rollins

27/01/2022 @ 11:59

Η Sony/BMG αποκάλυψε την κυκλοφορία μιας συλλογής βασισμένης στην δισκογραφία των θρυλικών Suicide.

Το άλμπουμ, θα ονομάζεται "Surrender: A Collection" και θα επεκτείνεται σε όλο το φάσμα της πορείας του επιδραστικού No Wave ντουέτου των Alan Vega και Martin Rev, από το κλασικό ομότιτλο ντεμπούτο τους του 1977, μέχρι το κύκνειο άσμα "American Supreme" του 2002.

Επιπρόσθετα, η συλλογή, που δεν έχει χαρακτήρα best-of, αλλά κυρίως εισαγωγικό στον κόσμο του σχήματος, θα περιλαμβάνει σημειώσεις από τον Henry Rollins, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε και μια μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητη και διαφορετική εκδοχή του περίφημου "Frankie Teardrop".

Το "Frankie Teardrop (First Version)", περιέχει διαφορετικούς στίχους από την γνωστή εκδοχή που περιλαμβάνεται στο προαναφερθέν ντεμπούτο, ενώ συνοδεύεται και από ένα film μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Douglas Hart των Jesus And Mary Chain, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Alan Vega έφυγε από τη ζωή το 2016, ενώ πριν λίγες ημέρες η Sacred Bones αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου το διμερές single του "Invasion b/w Murder One".

Μπορείτε εδώ να ανατρέξετε στο αφιέρωμα του Rocking στη No Wave σκηνή, της οποίας, μεταξύ άλλων, οι Suicide υπήραν πρωτοπόροι, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα δίλεπτο video όπου ο Rollins εξηγεί παραστατικά την σημασία του ομότιτλου άλμπουμ τους.

01  Dominic Christ 
02 Diamonds, Fur Coat, Champagne ​
03 Harlem 
04 Rocket USA 
05 Cheree 
06 Dream Baby Dream
07 Touch Me 
08 Ghost Rider 
09 Mr. Ray
10 Surrender
11 Why Be Blue?
12 Wrong Decisions
13 Dachau, Disney, Disco
14 Radiation
15 Girl (Unreleased Version)
16 Frankie Teardrop (First Version)

  • SHARE
  • TWEET