Τίτλοι τέλους για το project του Timo Tolkki

Η crowdfunding καμπάνια του πρώην κιθαρίστα των Stratovarius για το ντεμπούτο των Infinite Visions δεν απέδωσε

08/01/2021 @ 09:53

Οι Infinite Visions, το σχήμα του πρώην κιθαρίστα και συνθέτη των Stratovarius, Timo Tolkki, αποφάσισε να βάλει τίτλους τέλους λίγο καιρό μετά την ίδρυσή του.

«Δυστυχώς, καθώς οι Infinite Visions δεν έφτασαν τον στόχο τους στο crowdfunding δεν θα υπάρξει κάποιος δίσκος και η μπάντα δεν θα συνεχίσει. Ως αντίο στους οπαδούς, οι Infinite Visions δημοσιεύουν τα πέντε κομμάτια που ηχογραφήθηκαν για το demo τους, στα οποία συμπεριλαμβάνονται δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια, τα "Dangerous" και "Voice Of Tomorrow"» δήλωσε ο Φινλανδός μουσικός.

Ο Tolkki αναφέρει πως το πλάνο του είναι να κυκλοφορήσει αυτό που προοριζόταν να είναι το ντεμπούτο των Infinite Visions, "Union Magnetica", σαν το νέο του προσωπικό άλμπουμ, ενδεχομένως με guest τραγουδιστές, όπως οι Elize Ryd (Amaranthe), Sharon Den Adel (Within Temptation), Russell Allen (Symphony X) και Rob Rock (Impellitteri). «Σκοπός μου είναι να κυκλοφορήσω τον δίσκο το ερχόμενο φθινόπωρο και να περιοδεύσω σε όλο τον κόσμο».

Το 2008 ο Tolkki αποφάσισε να φύγει από τους Stratovarius, μεταφέροντας όλα τα δικαιώματα των τραγουδιών και του ονόματος της μπάντας στον τραγουδιστή Timo Kotipelto, τον ντράμερ Jorg Michael και τον πληκτρά Jens Johansson.

Ακούστε εδώ τα κομμάτια που δημοσίευσαν οι Infinite Visions.

  • SHARE
  • TWEET