Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εκ νέου συνεργασίας

Οι Thayil, Cameron και Sepherd μαζί με τη Brandi Carlile κυκλοφόρησαν δύο διασκευές σε κλασικά κομμάτια των Soundgarden

30/09/2020 @ 10:36

Τα εναπομείναντα μέλη των Soundgarden, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου στο μέλλον, είτε για κάποια συναυλία είτε ακόμη και στο στούντιο.

Όπως ανέφεραν με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της συνεργασίας τους με τη Brandi Carlile, η οποία διασκεύασε με τη συμμετοχή των Thayil, Cameron και Sepherd, δύο κλασικά τραγούδια των Soundgarden, δεν θεωρούν εαυτούς ξεγραμμένους, έπειτα και από τον θάνατο του Chris Cornell.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, ευδοκίμησε έπειτα από την εμφάνιση της Carlile στην συναυλία "I Am The Highway", αφιερωμένη στην μνήμη του Chris Cornell.

Συγκεκριμένα, στην δεύτερη εκδοχή (26/9) της φετινής Record Store Day, κυκλοφόρησε το επτάιντσο "A Rooster Says", όπου περιλαμβάνονται επανηχογραφήσεις των "Black Hole Sun" και "Searching With My Good Eye Closed". Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στα London Bridge Studio στο Seattle.

Μιλώντας στο Rolling Stone, σχολιάζοντας την εν λόγω συνεργασία, ο Matt Cameron ανέφερε:

«To "Searching With My Good Eye Closed" ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Chris. Το να ακούω τη Brandi και τους Phil και Tim Hanseroth (σ.σ. συνεργάτες της Carlile, γνωστοί ως "the Twins") να ροκάρουν με το κομμάτι ήταν υπέροχο. Λατρεύω το πως εξελίχθηκε αυτή η εκτέλεση. Το σόλο του Kim ήταν επίσης εξαιρετικό.

Μας τιμάει το γεγονός πως μας κάλεσε να συμμετέχουμε στην κυκλοφορία της για την Record Store Day. Ήταν φοβερό. Ο περισσότερος κόσμος υποθέτει πως οι τρεις μας έχουμε τελειώσει οριστικά από όταν ο Chris έφυγε από τη ζωή, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι ευχάριστο να ξέρουμε πως ο κόσμος εξακολουθεί να θέλει να μας ακούει να παίζουμε μαζί».

Ο Kim Thayil πρόσθεσε:

«Ήταν τόσο φυσικό να παίζουμε με την Brandi και τους Twins, ενώ το να παίζω με τον Matt και τον Ben είναι πρακτικά η δεύτερη φύση μου. Θα αποδεχόμουν δίχως δεύτερη σκέψη μια ευκαιρία να έπαιζα μαζί τους είτε ζωντανά είτε στο στούντιο».

Πρόσφατα, υπενθυμίζουμε πως ο Kim Thayil εξέφρασε τις σκέψεις του γύρω από την προαναφερθείσα εκδήλωση προς τιμήν του Cornell. Παρακάτω, μέσω του Instagram της Carlile, μπορείτε να ακούσετε απόσπασμα από την διασκευή στο "Searching With My Good Eye Closed".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brandi Carlile (@brandicarlile) on

  • SHARE
  • TWEET