Teaser νέου τραγουδιού των Guns N' Roses από τον Slash

O κιθαρίστας δημοσίευσε βίντεο από τo soundcheck του ακυκλοφόρητου "Hard School"

21/09/2021 @ 11:58

Εδώ και μερικές ημέρες οι Guns N' Roses προετοιμάζουν τους οπαδούς τους για αυτό που όπως φαίνεται θα είναι η επόμενη κυκλοφορία τους.

Οι φημολογίες πως το θρυλικό σχήμα θα αποκαλύψει την στουντιακή εκδοχή του ακυκλοφόρητου "Hard School" εντείνονται, με τον Slash να κορυφώνει την αγωνία.

Ο σπουδαίος κιθαρίστας μοιράστηκε απόσπασμα από το soundcheck του πριν από συναυλία της μπάντας στο Σικάγο, όπου και προβάρει τη νέα σύνθεση, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Σημειώνεται πως, όπως είχε αποκαλύψει οπαδός έπειτα από συνομιλία της με τον Axl Rose σε παρασκήνια συναυλίας, το κομμάτι προέρχεται, όπως και με το πρόσφατο "Absurd", από τα sessions του "Chinese Democracy", χωρίς εν τέλει να περιλαμβάνεται σε αυτό, με τον αρχικό του τίτλο να είναι το "Jackie Chan".

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο ο Slash είχε εκφράσει την επιθυμία για κυκλοφορία νέας μουσικής από τους Guns N' Roses εντός του τρέχοντος έτους, ενώ πριν λίγες εβδομάδες  επιβεβαιώθηκε ότι ο νέος δίσκος των Slash ft. Myles Kennedy And The Conspirators θα βγει στην αγορά μέσω της νεοσύστατης Gibson Records.

@slash

Wrigley Field soundcheck Chicago 8.16.21 video by @meeganhodges iiii]; )'

♬ original sound - Slash
  • SHARE
  • TWEET