Οι Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators ανακοινώνουν νέο άλμπουμ

Ενθουσιασμένος με το νέο υλικό δηλώνει ο Slash

23/03/2018 @ 12:54

Οι Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ τους.

To συγκρότημα με τον Slash στις κιθάρες, τον Myles Kennedy στα φωνητικά, τον Brent Fitz στα ντραμς, τον Todd Kern στο μπάσο και τον Frank Sidoris στις ρυθμικές κιθάρες μπήκε στο στούντιο υπό την επίβλεψη του παραγωγού Michael "Elvis" Baskette (Alter Bridge, Iggy Pop, Incubus) για να ηχογραφήσει την συνέχεια του "World Οn Fire" (2014).

Το άτιτλο για την ώρα άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Είμαι ενθουσιασμένος με το νέο υλικό. Έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια και ιδιαίτερα ζωντανή αίσθηση», δηλώνει ο Slash.

«Δουλεύω με τον Myles, τον Brent και τον Todd περίπου 8 χρόνια. Πρόκειται για μια εξαιρετική πορεία που μας βελτιώνει συνεχώς σαν συγκρότημα. Η προσθήκη του Frank από την εποχή της περιοδείας του "World On Fire" μας έχει κάνει ακόμα πιο δημιουργικούς, κάτι που θα φανεί σίγουρα στον επόμενο δίσκο».

Μιλώντας για την επικείμενη, καλοκαιρινή περιοδεία των Guns N’ Roses στην Ευρώπη ο Slash αναφέρει:

«Περιμένω με μεγάλη χαρά να ξαναβρεθώ με τον Axl, τον Duff και τον Dizzy. Η προσθήκη του Richard, του Frank και της Melissa κάνει την εμπειρία εντελώς διαφορετική. Είναι σα να βρίσκεσαι σε μια νέα μπάντα με εγκαθιδρυμένη χημεία από το παρελθόν».

Σε χθεσινή του δήλωση ο frontman των Rose Tattoo, Angry Anderson ισχυρίστηκε πως σε συνομιλία που είχε με τον Angus Young, ο κιθαρίστας του εκμυστηρεύτηκε πως οι AC/DC ηχογραφούν νέο δίσκο με τον Axl Rose στα φωνητικά.

  • SHARE
  • TWEET