Ακούστε το πρώτο κομμάτι από τον νέο δίσκο των Six Feet Under

Ο Owen με τον Barnes συναντιούνται ξανά μετά το ιστορικό "The Bleeding" των Cannibal Corpse

02/09/2020 @ 13:19

O 17ος δίσκος των Six Feet Under θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου με το όνομα "Nightmares Of The Decomposed" και θα περιέχει 12 συνθέσεις.

Ο νέος δίσκος αποτελεί μια ξεκάθαρη δήλωση πως μετά από περισσότερα από 25 χρόνια στο death metal, οι Six Feet Under, παραμένουν στο προσκήνιο του είδους. Δυναμικό, heavy, πιασάρικο και ασυμβίβαστο, περιέχει ό,τι αναμένουν οι μακροχρόνια πιστοί οπαδοί τους, και είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από τον τραγουδιστή Chris Barnes, τους κιθαρίστες Jack Owen και Ray Suhy, τον μπασίστα Jeff Hughell και τον ντραμερ Marco Pitruzzella.

To "Nightmares Of The Decomposed" ηχογραφήθηκε σε διάφορα στούντιο, ένα εκ των οποίων και το Criteria στο Miami της Φλόριντα, όπου έχουν περάσει και οι AC/DC, οι Black Sabbath και οι Aerosmith και αποτελεί τον διάδοχο του "Tormentor" και πρώτο δίσκο με το νέο κιθαρίστα, Jack Owen, γνώριμο από τη δουλειά του στους Cannibal Corpse και Deicide.

«Το να δουλεύω μετά από 25 χρόνια στη σύνθεση ενός δίσκου με τον παλιό φίλο μου από τους Cannibal Corpse, Jack Owen, ήταν σα να επιστρέφω στο σπίτι. Σε ένα δωμάτιο γεμάτο από πτώματα. Το γράψιμο του Jack και η δουλειά στα riff στο άλμπουμ μου έδωσε καύσιμο για να γράψω προκλητικούς στίχους και να βάλω φωτιά στη δημιουργικότητα μου» δήλωσε ο frontman της μπάντας, Chris Barnes.

Ακούστε εδώ το πρώτο δείγμα με τίτλο "Amputator".

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου.
 

six-feet-under-nightmares-of-the-decomposed-cover

1. Amputator
2. Zodiac
3. The Rotting
4. Death Will Follow
5. Migraine
6. The Noose
7. Blood of the Zombie
8. Self Imposed Death Sentence
9. Dead Girls Don’t Scream
10. Drink Blood Get High
11. Labyrinth of Insanity
12. Without Your Life

  • SHARE
  • TWEET