Οι Shinedown δωρίζουν χρήματα για τους πληγέντες από την πανδημία

Έγινε η πρώτη κατάθεση στην Direct Relief από τον έρανο για το "Atlas Falls"

06/10/2020 @ 12:01

Οι Shinedown πριν αρκετούς μήνες πραγματοποίησαν έρανο με αφορμή την κυκλοφορία ενός νέου κομματιού τους, του "Atlas Falls". Αν και γράφτηκε το 2013, κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο και μόνο για το σκοπό της συγκέντρωσης χρημάτων.

Η κίνηση αυτή οδήγησε στην συγκέντρωση του ποσού των 300000 δολαρίων, τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην ανθρωπιστική οργάνωση Direct Relief. Η οργάνωση αυτή έχει ως στόχο την βελτίωση της υγείας και των ζωών ανθρώπων που έχουν πληγεί από τη φτώχεια ή έκτακτες καταστάσεις, παρέχοντας τους σημαντικές ιατρικές παροχές. Σε αυτή την περίοδο, το Direct Relief έχει επικεντρωθεί στους πληγέντες από τον κορωνοϊό, ασθενείς και ιατρικό προσωπικό.

Η αμερικανική μπάντα έκανε την αρχή, δωρίζοντας 20000 δολάρια στον έρανο που πραγματοποίησαν, ενώ πρόσφατα έστειλαν ένα μεγάλο μέρος του ποσού στην ανθρωπιστική οργάνωση.

Οι Shinedown με την κυκλοφορία του "Atlas Falls" έκαναν ρεκόρ για τα περισσότερα Νο.1 στην ιστορία του Billboard Mainstream Rock Songs με 16 τραγούδια στην πρώτη θέση.

Οι Brent Smith (φωνή) και Zach Myers (κιθάρα, πιάνο) μέσα στον Οκτώβριο έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία δύο EP με πρωτότυπα κομμάτια αλλά και ακουστικές διασκευές σε Neil Young, Billy Idol, Billie Eilish, Oasis και R.Ε.Μ. μεταξύ άλλων.

Από το πρώτο σε σειρά EP έχουν δημοσιέυσει δύο κομμάτια, το "Not Mad Enough" και το "Rockin' In The Free World" του Neil Young. Από το δεύτερο EP μπορείτε να ακούσετε τα "Bad At Love"  και "Bad Guy" της Billie Eilish.

Σχετικά με τον διάδοχο του "Attention Attention", στο παρελθόν ο Brent Smith είχε δηλώσει πως οι Shιnedown σκοπεύουν να τον έχουν έτοιμο για το 2021.

Λίγο πριν την πανδημία, το Rocking βρέθηκε στη Βαρκελώνη για τη συναυλία τους με τους Alter Bridge και τους The Raven Age.

  • SHARE
  • TWEET