Οι Sexy Christians «μαζεύουν τα κομμάτια τους»

Δείτε το video του "Pick Up The Pieces" από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους "Forbidden Fruit"

23/10/2019 @ 10:14

Οι The Sexy Christians μαζεύουν τα κομμάτια τους και κυκλοφορούν το video clip του "Pick Up The Pieces" από το επερχόμενο νέο άλμπουμ τους "Forbidden Fruit". Μετά από ένα δύσκολο ξύπνημα επικοινωνούν με τους φίλους τους αναζητώντας βοήθεια για να επανέλθουν στην πραγματικότητα. Το αν πετυχαίνει ή όχι το βλέπετε και το ακούτε εδώ!

Το "Pick Up The Pieces", είναι έντονα χορευτικό, Rock 'n' Roll με soul πινελιές, αναμεμειγμένο με το χαρακτηριστικό boogie feeling τους. Έντονος ρυθμός, funky φωνητικά και στίχοι που ακροβατούν στον (αυτο)σαρκασμό και στην απόλυτη σοβαρότητα με θέμα το πώς να μαζέψεις τα κομμάτια σου. Είτε την επόμενη μέρα από ξενύχτι, είτε μετά από μια στιγμή που νιώθεις να τρελαίνεσαι. Μαζί τους, είναι οι φίλοι τους, που ο καθένας συμμετέχει με το δικό του τρόπο και το αποτέλεσμα είναι θεραπευτικό.

Περιέχονται σκηνές πολύ προσωπικές, στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να θέλει να ξεχάσει, από τη Σαμοθράκη μέχρι την Νέα Υόρκη, από την παράνοια στη νιρβάνα και από τη βαρεμάρα στην έκσταση, πάντα το αποτέλεσμα είναι χορευτικά ενστικτώδες με ξεκάθαρη προσταγή "Pick Up the Pieces, Put me back together". C’mon

Director: KickAss Productions
Οργάνωση παραγωγής: KickAss Productions
Mix-Master: Γιώργος Παυλίδης & The Sexy Christians
Mastering Engineering: Σταμάτης Φουσέκης

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο studio "Ηχοβρύχιο".

Pick up the pieces Video Clip

The Sexy Christians

The Sexy Christians | Band Members
NickStripper
Pariolis
Santo Koubis
Doko
Padre Kimo

Sexy Christians Hyperlinks
Official Facebook Page
Official Bandcamp Page
Official YouTube Page
Official Soundcloud Page
Official Instagramm Page
Spotify

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET