Serj Tankian: «H φιλία μας πιο σημαντική από την μπάντα»

Ο Αρμένιος μουσικός δήλωσε πως «η μουσική είναι προϊόν της φιλίας μας, όχι το αντίθετο»

02/07/2020 @ 11:48

Ο frontman των System Of A Down σε μια ακόμα συνέντευξη γεμάτη ειλικρίνια θύμισε τον λόγο για τον οποίο σχηματίστηκε η μπάντα και συνεχίζει να παίζει ακόμα.

«Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, γι'αυτό το λόγο κάνουμε περιοδείες μαζί, γι'αυτό περνάμε όμορφα, είμαστε στον ίδιο χώρο και σπάμε πλάκα» είπε ο Tankian. "Το μόνο μας πρόβλημα είναι ότι δεν συμφωνούμε καλλιτεχνικά, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Έτσι είναι οι καλλιτέχνες».

«Υπήρχαν θέματα στο παρελθόν, τα οποία εξωτερικεύθηκαν, και χαίρομαι για αυτό, επειδή έπρεπε να γίνει - όχι δημόσια, αλλά μεταξύ μας. Το σημαντικό είναι ότι τα ξεπεράσαμε», συνέχισε.

Σχετικά με το αν θα υπάρξει νέος δίσκος, είπε: «Δεν ξέρω. Σημασία έχει ότι απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλο. Η φιλία μου με τον Daron και τα άλλα παιδιά πάντα σήμαινε περισσότερα από τους System Of A Down για μένα. Δεν θα στο πουν όλοι αυτό, αλλά εγώ το έλεγα πάντα. Επειδή για μένα εκεί ξεκίνηση όλο. Η μουσική είναι προϊόν της φιλίας μας, όχι το αντίθετο».

«Είμαστε τέσσερις προσωπικότητες, και ανεξάρτητα από το ότι είμαστε φίλοι και Αρμένιοι, διαφέρουμε αρκετά μεταξύ μας. Και αυτό είναι εντάξει. Αυτό κάνει τη μουσική σπουδαία. Την ίδια στιγμή, δεν βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, και δεν θα βρεθούμε, πραγματικά. Και πάλι είναι εντάξει» κατέληξε ο Tankian.

  • SHARE
  • TWEET