Sepultura: Δείτε το νέο τους video

Οι Βραζιλιάνοι οπτικοποιούν το "Phantom Self"

23/12/2016 @ 10:23

Με video επανέρχονται αυτή τη φορά οι Sepultura, για το νέο τραγούδι τους "Phantom Self", που έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα και περιλαμβάνεται στον δέκατο τέταρτο δίσκο τους, "Machine Messiah", που θα κυκλοφορήσει στις 13 του Γενάρη από την Nuclear Blast.

Η παραγωγή του δίσκου, ο οποίος αντλεί την έμπνευσή του από την ρομποτοποίηση της κοινωνίας, έγινε από τα ίδια τα μέλη της μπάντας, σε συνεργασία με τον Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Katatonia, Amon Amarth) στην Σουηδία. Την σκηνοθεσία του κλιπ υπογράφει ο Mauricio Eça, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Juba Filmes. Δείτε το εδώ.

Ο Χρήστος Καραδημήτρης γράφει για το "Phantom Self": «Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ενσωμάτωση των μεσοανατολίτικων στοιχείων, σε σημείο που νομίζεις ότι οι Sepultura τζαμάρουν με τους Myrath σε τραγούδια όπως το "Phantom Self", το "Sworn Oath" ή στο τέλος του "Resistant Parasites".

Κι αν σε γενικές γραμμές η συγκεκριμένη τεχνοτροπία μου φαίνεται αρκετά κιτς, οι Βραζιλιάνοι έχουν εισάγει τα εν λόγω στοιχεία με εξαιρετικό τρόπο, προσθέτοντας πολλούς πόντους στις συνθέσεις».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την κριτική για το "Machine Messiah".

  • SHARE
  • TWEET