Roy Khan: «Η φυγή μου από τους Kamelot ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει»

O τραγουδιστής μιλάει για την δύσκολη απόφασή του

07/05/2018 @ 11:45
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Roy Khan ανέφερε πως η φυγή του από τους Kamelot ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει.
 
Ο τραγουδιστής εγκατέλειψε τους Kamelot τον Απρίλιο του 2011 και μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανάρρωσης λόγω υπερκόπωσης, έγινε μέλος μιας χριστιανικής εκκλησίας, στο Moss της Νορβηγίας.
 
Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την πιο δύσκολη πτυχή αυτής της απόφασης, απάντησε με γλαφυρότητα:
 
«Πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση θα ήταν τι δεν ήταν εξαιρετικά δύσκολο εκείνη την εποχή. Το να αφήσω τους υπόλοιπους ξεκρέμαστους στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μας, ήταν δύσκολο. Το να αποχαιρετήσω την φήμη, την δημοσιότητα και τα χρήματα, ήταν δύσκολο. Το να απογοητεύσω τους συνεργάτες μου και τους fans σε όλο τον κόσμο, ήταν δύσκολο. Το να μην κάνω αυτό που αγαπούσα περισσότερο ήταν δύσκολο. Ο κατάλογος δεν τελειώνει. Παρ’ όλα αυτά  ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου».
 
Σε ερώτηση για το αν έχει ακούσει το πρόσφατο υλικό της πρώην μπάντας του, με τον Tommy Karevik στα φωνητικά –σ.σ. στις τάξεις των Kamelot από τον Ιούνιο του 2012-, ο Khan ανέφερε
 
«Φυσικά και έχω ακούσει. Μου αρέσουν πραγματικά ορισμένα κομμάτια. Ο Tommy είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής».
 
Το τελευταίο άλμπουμ των Kamelot, "The Shadow Theory", κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα μήνα. Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα ο Khan ανακοίνωσε την επιστροφή των Conception και την κυκλοφορία ενός νέου EP.
  • SHARE
  • TWEET