Σφοδρή επίθεση του Roger Waters στον Mark Zuckerberg

Αιτία η πρόταση για χρήση τραγουδιού των Pink Floyd

14/06/2021 @ 19:42

Σφοδρή επίθεση στον Mark Zuckerberg εξαπέλυσε ο Roger Waters κατά την διάρκεια παρέμβασής του σε φόρουμ για την υποστήριξη του φυλακισμένου ιδρυτή του WikiLeaks, Julian Assange.

Ο θρυλικός μουσικός αποκάλυψε ότι ο συνιδρυτής του Facebook προσέφερε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την χρήση του περίφημου "Another Brick in the Wall (Part 2)" σε φιλμ με σκοπό την προώθηση του Instagram.

Όπως φαίνεται στο σχετικό video με ημερομηνία 10 Ιουνίου που έδωσε στην δημοσιότητα το περασμένο Σάββατο το μεξικανικό Μέσο La Jornada, η απάντηση του Waters ήταν ένα εμφατικό "fuck you, no fucking way!".

Ο εκ των ιδρυτών των Pink Floyd ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αποτρέπουν την δημοσιοποίηση της ιστορίας του Assange στο ευρύ κοινό και κατηγόρησε τους υπευθύνους τους για λογοκρισία.

Το Φεβρουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει σε διαδήλωση στο κέντρο του Λονδίνου με αίτημα την αποφυλάκιση του Αυστραλού εκδότη και ακτιβιστή, ο οποίος κρατείται από τον Απρίλιο του 2019 σε υψίστης ασφαλείας φυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου.

  • SHARE
  • TWEET