Οι Pearl Jam στα ποτήρια σας

11/10/2011 @ 10:35
Απ' ό,τι φαίνεται, το λανσάρισμα οινοπνευματούχων ποτών από διάφορα συγκροτήματα αποδεικνύεται πολύ επιτυχημένη κίνηση marketing κι έτσι, μετά τους Kiss, τους Motorhead, και τους Clutch, στη λίστα έρχονται να προστεθούν και οι Pearl Jam.

Η μπίρα "Faithfull Ale" είναι, λοιπόν, η τελευταία προσθήκη στο εορταστικό merchandise των Pearl Jam, οι οποίοι γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, "Ten".

Το ποτό θα γίνει διαθέσιμο στις αγορές αργότερα μέσα στον Οκτώβριο και θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τη γνωστή ζυθοποιεία Dogfish.

Στην ιστοσελίδα της Dogfish υπάρχει το ακόλουθο σχόλιο: «Η "Faithfull Ale" είναι ένας εορτασμός της εικοστής επετείου από την κυκλοφορία του καταπληκτικού άλμπουμ των Pearl Jam, "Ten". Σε αναγνώριση αυτού του δίσκου-ορόσημο, κυκλοφορούμε αυτή την Golden Ale μπίρα βέλγικου στυλ, με απαλή και φρουτώδη γεύση, αποτέλεσμα του βρασμού της μαζί με μαύρες σταφίδες. Η μπύρα "Faithfull" θα περιέχει 7% αλκοόλ».

Η συνεργασία με τους Pearl Jam επηρέασε τη Dogfish, η οποία «εμπνευσμένη από τις αρχές του συγκροτήματος και την αφοσίωσή του στη μουσική που είναι πιο σημαντική από την εμπορευματοποίηση», θα δωρίσει 20.000 δολάρια σε μία οργάνωση προστασίας του περιβάλλοντος.

Το όνομα "Faithfull Ale" έχει παρθεί από το τραγούδι "Faithfull", το οποίο βρίσκεται στο άλμπουμ των Pearl Jam "Yield" (1998).

  • SHARE
  • TWEET