Ψηφιακά θα διεξαχθεί το Roadburn 2021

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για την φετινή εκδοχή του φεστιβάλ

05/02/2021 @ 12:09

Η διοργανωτική επιτροπή του Roadburn, είχε προϊδεάσει σε παλαιότερη ανακοίνωση της για τη διεξαγωγή μιας διαφορετικής φετινής εκδήλωσης, καθώς η δια ζώσης μορφή του μετατέθηκε εκ νέου για το 2022.

Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα διεχαθεί φέτος ως Roadburn Redux, στις 16-18 Απριλίου.

Το line-up του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους Neptunian Maximalism, Dead Neanderthals, Hexvessel, Jo Quail, Kairon; IRSE!, Autarkh, Dust Mountain, Emptiness, GOLD, Iterum Nata, Of Blood and Mercury, Plague Organ, Polymoon, Radar Men From The Moon, Solar Temple, TDC INC., The Nest, Wolvennest, κ.ά., ενώ αναμένονται να αποκαλυφθούν και οι μυστικές συνεργασίες της φετινής εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Dust Mountain είναι ένα νέο σχήμα με μέλη από τους Oranssi Pazuzu, Dark Buddha Rising και Death Hawks, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στα πλαίσια του φεστιβάλ, παίζοντας τραγούδια από τον επικείμενο δίσκο του που θα κυκλοφορήσει μέσω της Svart Records.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«To Roadburn 2021 θα διεξαχθεί υπό ένα ασυνήθιστο για εμάς φορμάτ, αλλά θα διατηρήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν ως μια εκδήλωση που πρέπει να παραστεί κάθε μουσικόφιλος. Η διαδυκτιακή εκδοχή του θα ονομάζεται Roadburn Redux θα περιλαμβάνει εμφανίσεις που θα μεταδίδονται από το venue 013 του Tilburg, καθώς και ήδη μαγνητοσκοπημένες εμφανίσεις αλλά και αποκλειστικές. Παρά τα πρωτόγνωρα εμπόδια, το Roadburn θα παρουσιάσει τις καλύτερες δυνατές και πρωτοποριακές εμφανίσεις των πιο καινοτόμων και ενδιαφέροντων καλλιτεχνών του κόσμου του Roadburn. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε περισσότερα για το πόστερ της εκδήλωσης και εδώ περισσότερα για την εκδήλωση».

  • SHARE
  • TWEET