Οι Placebo θα είναι οι πρωταγωνιστές ενός νέου ντοκιμαντέρ

Όλες οι πληροφορίες για το επικείμενο φιλμ "This Search For Meaning"

12/06/2024 @ 17:24

Οι Placebo θα αποτελέσουν το επίκεντρο ενός νέου ντοκιμαντέρ ονόματι "This Search For Meaning".

Η παραγωγή, θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις των Brian Molko και Stefan Olsdal, καθώς και συμμετοχές από τους Yungblud, Robbie Williams, Joe Talbot (Idles) καθώς και τη Shirley Manson (Garbage) και Rebecca Lucy Taylor (Self Esteem).

Η Abramorama απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του φιλμ, το οποίο θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, χαρακτηρίζεται ως «ένα έντονο φιλμ που εξερευνά τις ιδέες και τις θεματικές των τραγουδιών των Placebo, ενώ χαρτογραφεί την εξέλιξή τους ως μπάντα αλλά και ανθρώπους. Μια άφοβη και ειλικρινής εξερεύνηση της δημιουργικής διαδικασίας και του rock 'n' roll lifestyle, καθώς και των αναπόφευκτων συνεπειών του».

Επιπρόσθετα, το ντοκιμαντέρ είναι χτισμένο γύρω από ζωντανές αποδόσεις κομματιών μέσα από τον πιο πρόσφατο δίσκο της μπάντας, "Never Let Me Go", στα βρετανικά Twickenham Film Studios, που θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στις συνεντεύξεις καθώς και αρχειακό υλικό, όπως τη συνύπαρξή τους με τον David Bowie.

Υπενθυμίζεται πως οι Placebo θα επιστρέφουν στην Αθήνα την 1η Αυγούστου για μια εμφάνιση στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Placebo

  • SHARE
  • TWEET