Peter Iwers: «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τους In Flames»

Ο πρώην μπασίστας των Σουηδών μιλάει για τα επιχειρηματικά του πλάνα

18/01/2021 @ 12:25

Ο μπασίστας Peter Iwers έφυγε από τους In Flames το 2016 και έκτοτε αφοσιώθηκε σε διάφορα επιχειρηματικά πλάνα. Για ένα μικρό διάστημα συμμετείχε στους Cyhra του ιδρυτή και πρώην κιθαρίστα των In Flames, Jesper Stromblad, με τον Jake E των Amaranthe

Ξεκίνησε μια ζυθοποιία με τον πρώην ντράμερ των In Flames, Daniel Svensson, με το όνομα Odd Island, ενώ είναι και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου 2112 με τον κιθαρίστα των In Flames, Bjorn Gelotte.

Ο Iwers φιλοξενήθηκε στο podcast του Matt McGachy των Cryptopsy και ρωτήθηκε αν του λείπουν οι περιοδείες.

«Ναι, απολύτως. Βασικά, δεν είναι το κατάλληλο ρήμα. Λάτρευα να βρίσκομαι σε περιοδεία τα περισσότερα χρόνια με τους In Flames και μου λείπουν οι όμορφες στιγμές. Δεν μετανιώνω που έφυγα, αλλά μερικές φορές αναπολώ το να είμαι ελεύθερος και να παίζω show και να ταξιδεύω σε νέα μέρη κάθε μέρα. Αλλά έχω σχέδια. Ίσως στο μέλλον να ξανασυμβεί αυτό - όχι με τους In Flames, ωστόσο, αλλά θα δούμε» απάντησε.

«Ζω περισσότερο το παρόν και δεν ξοδεύω χρόνο να σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Είμαι ελεύθερος να κάνω ό,τι μπορώ με τον ελεύθερο χρόνο μου. Μου ανήκει αυτός ο χρόνος. Εστιάζω στο να ευχαριστιέμαι, παρά να μου λείπει το παρελθόν» συνέχισε ο πρώην μπασίστας των In Flames.

  • SHARE
  • TWEET