Εκτός Accept o μπασίστας Peter Baltes

Έσπασε το ηγετικό δίδυμο του συγκροτήματος μετά από 40 και πλέον χρόνια

28/11/2018 @ 11:03

Εκτός Accept βρίσκεται πλέον ο μπασίστας Peter Baltes, όπως έγινε γνωστό μέσω αναρτήσεων στην σελίδα της μπάντας στο Facebook, δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του "Symphonic Terror - Live At Wacken 2017".

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή εξέλιξη στις τάξεις των Γερμανοαμερικανών, καθώς ο Baltes ήταν ιδρυτικό μέλος και τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μαζί με τον Wolf Hoffmann το ηγετικό και συνθετικό δίδυμο. 

Αν και οι ανακοινώσεις διέπονται από εγκάρδιο κλίμα, από τα συμφραζόμενα προκύπτει το συμπέρασμα ότι η αποχώρηση του Baltes ήταν μάλλον απρόσμενη, ενώ δηλώνεται ξεκάθαρα ότι οι Accept θα συνεχίσουν, χωρίς να γνωρίζουμε, ακόμα, το όνομα του αντικαταστάτη. 

Ο Baltes αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους οπαδούς αναφέροντας πως χρειαζόταν μια αλλαγή στην ζωή του και πως οι Accept θα συνεχίσουν, με τους πρώην συνοδοιπόρους του να εύχονται τα καλύτερα…

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του Hoffmann, ο οποίος μάλιστα ανέφερε πως νόμιζε ότι οι δύο τους θα συνέχιζαν μέχρι ο ένας να... πέθαινε στην σκηνή, καταλήγοντας ευχόμενος να βρει ο Baltes ό,τι αναζητά. 

Οι Accept εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στην χώρα μας τον Ιουλίο στο Rockwave Festival, ενώ συγκεντρωμένη την ύλη που τους αφορά (οδηγός δισκογραφίας, ανταποκρίσεις συναυλιών, κριτικές δίσκων, συνεντεύξεις) μπορείτε να βρείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET