Ο Paul Gilbert κυκλοφορεί το "Werewolves Of Portland"

Ακούστε το πρώτο single από τον δέκατο έκτο προσωπικό δίσκο του Αμερικανού μουσικού

16/03/2021 @ 19:59

Ο διάσημος κιθαρίστας, Paul Gilbert, ανακοίνωσε τον δέκατο έκτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "Werewolves Of Portland" με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 4 Ιουνίου.

Σε αυτόν τον δίσκο, ο δημοφιλής Αμερικανός μουσικός έχει αναλάβει να παίξει όλα τα όργανα. «Μου πήρε περίπου έξι μήνες για να το σκεφτώ, αλλά τελικά μου ήρθε (η ιδέα) πως μπορώ να παίξω όλα τα όργανα μόνος μου. Πάντα λάτρευα να παίζω τύμπανα και μπορώ να παίξω μπάσο και πλήκτρα αρκετά καλά για να κάνω την δουλειά» δήλωσε για την απόφασή του αυτή.

«Οι περισσότεροι τίτλοι έρχονται από στίχους που γράφω για να προχωρήσει η μελωδία. Έχω εκτυπώσει και τους στίχους στο βιβλιαράκι του δίσκου, για να μπορεί κανείς να τραγουδάει μαζί με τη μουσική. Το "Argument About Pie" είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Αυτοί οι στίχοι μου ήρθαν από τις προ-lockdown εμπειρίες μου που σταμάταγα στο τοπικό μαγαζί με πίτες για ένα κομμάτι strawberry rhubarb. Ανάμεσα σε όλη την αναταραχή με την ζυθοποιία, το μαγαζί αυτό ήταν ένα μέρος όπου όλοι ήταν χαρούμενοι και ήρεμοι. Το να τρως πίτα ήταν κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούσαν. Από τη στιγμή που το μυαλό μου έχει τη συνήθεια να ψάχνει για αντιθέσεις, ξεκίνησα να αναρωτιέμαι πως θα ήταν ο κόσμος που είναι ενάντια στο φάγωμα πίτας» είπε ο Gilbert για το "Argument About Pie", το πρώτο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο του, το οποίο ακούτε εδώ

Παρακάτω θα βρείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Werewolves Of Portland".

paul-gilbert-werewolves-of-portland-cover

1. Hello North Dakota!
2. My Goodness
3. Werewolves of Portland
4. Professorship at the Leningrad Conservatory
5. Argument About Pie
6. Meaningful
7. I Wanna Cry (Even Though I Ain't Sad)
8. A Thunderous Ovation Shook the Columns
9. Problem-Solving People
10. (You Would Not Be Able To Handle) What I Handle Every Day

  • SHARE
  • TWEET