Συναυλία / live-clinic με τον κιθαρίστα Paul Gilbert τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

13/09/2012 @ 11:53
To GuitarFor Education+ και τα καταστήματα Καγμάκης διοργανώνουν ένα live-clinic με τον παγκοσμίως καταξιωμένο μουσικό-κιθαρίστα Paul Gilbert.

Ο Paul Gilbert έχει ήδη συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως Joe Satriani, Steve Vai, John Petrucci, Mike Portnoy, Nunno Batencourt, Richie Kotzen, George Lynch και πολλούς ακόμα. Παράλληλα, το 1988 δημιούργησε τους Mr.Big μαζί με τους Billy Sheehan, Eric Martin και Pat Torpey, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου στις 20:30 με διάρκεια δύο ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό θέατρο του Ιδρύματος Κακογιάννη. Πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής της. Η διαδραστικότητα θα είναι το στοιχείο που θα την χαρακτηρίζει, καθώς παράλληλα με τα τραγούδια που θα παίζονται, θα υπάρχουν μικρά διαλείμματα στα οποία το κοινό θα συμμετέχει εκφράζοντας τεχνικές απορίες προς τον καλλιτέχνη.

Ο Paul Gilbert θα πλαισιώνεται από την Emi Gilbert στα πλήκτρα, τον Γιώργο Παλαμιώτη στο μπάσο και τον Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα.

Το συγκεκριμένο Event γίνεται σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν προηγηθεί με την φιλοξενία μουσικών όπως οι Guthrie Govan, Kurt Rosenwingel, Douh Aldrich κ.α.

Τέλος, στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, θα βρίσκεται στο κατάστημα Καγμάκης Μουσικά (Εμμ. Μπενάκη 36) για να γνωριστεί με τους fans και να υπογράψει αυτόγραφα. Θα δωθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων της συναυλίας.

Ώρα Έναρξης: 20:30
Προπώληση: www.mcf.gr

Εισιτήρια πωλούνται:
Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00
Σε όλα τα καταστήματα Public.

Τιμή εισιτηρίων: 25 ευρώ ενιαίο

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET