Οι Pavlov's Dog επιστρέφουν στην Αθήνα

Το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κύτταρο

23/02/2016 @ 10:52

Αν μια μπάντα αξίζει να αναφέρεται ως «μοναδική», αυτή δεν είναι άλλη από τους Pavlov's Dog.

Ιδρύθηκαν το 1973 από τον πρώην ντράμερ του Chuck Berry, Mike Safron, και η απίστευτη φωνητική απόδοση του David Surkamp τους καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως συγκρότημα-φαινόμενο στον progressive rock χώρο. Το 1975 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους. "Pampered Menial", το οποίο αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της rock και ψηφίστηκε από το περιοδικό Mojo ως μια από τις σημαντικότερες prog-rock κυκλοφορίες όλων των εποχών.

Την περιοδεία που ακολούθησε, κατά τη διάρκεια της οποίας πολλοί μετέπειτα θρύλοι της rock μουσικής όπως οι Journey και οι Heart άνοιξαν συναυλίες τους, διαδέχτηκε η αναπάντεχη διάλυση του συγκροτήματος το 1977 αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της μουσικής. Οι φήμες περι αυτοκτονίας του David Surkamp που στροβιλίζονταν γύρω από τη μπάντα διαψεύστηκαν το 2004, όταν μετά από την επετειακή συναυλία για τα 30 τους χρόνια, οι Pavlov's Dog ανακοίνωσαν την επανένωσή τους και έκτοτε παραμένουν ενεργοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά.

Μετά από εξάχρονη απουσία, οι Pavlov's Dog επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια και μοναδική εμφάνιση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου στο Κύτταρο. Η εκπληκτική σκηνική παρουσία και η ενέργεια που χαρακτηρίζει τις συναυλίες τους, η μοναδική φωνή του David Surkamp που ανέγκικτη από το χρόνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το κομμάτι ορόσημο "Julia", μια από τις πιο γνωστές μπαλάντες όλων των εποχών που έχει αγαπηθεί και από το ελληνικό κοινό, είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν την επίσκεψη τους στη χώρα μας ως μια από της σημαντικότερες συναυλιακές στιγμές της χρονιάς.

Pavlov's Dog
Σάββατο 28/5 ζωντανά στο Κύτταρο!
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00.
Τιμή προπώλησης: 25 ευρώ.
Στο ταμείο τα εισιτήρια θα κοστίζουν 28 ευρώ.

Πληροφορίες για την έναρξη και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET