Οι Anonymous τα έβαλαν με τον Keith Flint των Prodigy

Τον κατηγορούν πως κυνήγησε και σκότωσε ζώα - Τι απαντά ο ίδιος

04/01/2016 @ 09:35

Anonymous με νέο video κατηγόρησαν με σφροδότητα τον frontman των Prodigy, Keith Flint.

Μέσω αυτού του video κάνουν γνωστή τη θέση τους, έχοντας πληροφορίες μόνο από δημοσίευμα της Daily Mail πριν λίγες μέρες, το οποίο έγραψε πως ο 46χρονος τραγουδιστής έχει ένα νέο ακριβό χόμπυ στο σπίτι του στο Essex: να αγοράζει άλογα και να μετέχει σε κυνηγετικούς αγώνες, σπορ που πολλοί πλέον κατηγορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αναχρονιστικό και βάρβαρο.

Μεταξύ άλλων οι Anonymous αναφέρουν πως ο Flint απέκτησε ένα νέο φετίχ, να σκοτώνει ζώα. Κάνουν λόγο για την άλλοτε επανασταστική φύση των Prodigy, που πλέον δεν υπάρχει. Τον προειδοποιούν, δίνοντάς του ένα χρόνο να αλλάξει ενώ απεικονίζουν ένα ελάφι με ένα τόξο στο σώμα του, υποστηρίζοντας πως ο «Keith το σκότωσε»!

Χθες, ο Keith Flint απάντησε μέσω της σελίδας των Prodigy στο Facebook, αρνούμενος τα όσα τον κατηγορούν. «Σε σχέση με την ιστορία που κυκλοφορεί για μένα, ναι είναι αλήθεια πως ζω πλέον στο Essex και έχω και δύο άλογα. Πήγα μαζί με την τοπική ομάδα μια βόλτα, ήταν απλά αυτό και κανένα ζώο δεν κυνηγήθηκε, ούτε σκοτώθηκε. Η συνείδησή μου είναι καθαρή. Δεν μου άρεσε και δεν πρόκειται να το ξανακάνω».

  • SHARE
  • TWEET