«Ο Brian Johnson νιώθει πως οι AC/DC τον πέταξαν στο δρόμο»

Ραδιοφωνικός παραγωγός τον επισκέφτηκε και αποκαλύπτει όσα του είπε

15/03/2016 @ 14:29

Η μετάθεση δέκα συναυλιών των AC/DC λόγω προβλήματος με την ακοή του τραγουδιστή τους Brian Johnson, όπως έκανε γνωστό η μπάντα, πιθανότατα έχει κι άλλη πλευρά η οποία δεν είχε γίνει γνωστή.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός Jim Breuer επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τον φίλο του Brian Johnson και στην εκπομπή του "The Metal in Me", αποκάλυψε τι του είπε. «Είναι αναστατωμένος. Νομίζω πως δεν έχουμε μια πλήρη εικόνα» είναι τα λόγια του Breuer. «Ο Brian μου είπε πως τους πήρε τηλέφωνο για να τους πει τι είπε ο γιατρός αλλά τονίζοντας πως δεν νομίζει πως είναι τόσο σοβαρό και θα πρέπει να το δουν όλοι μαζί και να βρουν λύση. Την άλλη όμως μέρα είδε τα δημοσιεύματα: "H περιοδεία ακυρώνεται, ο Brian Johnson χάνει την ακοή του". Νιώθει πως οι AC/DC τον πέταξαν στο δρόμο».

Ο Johnson, πάντα σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει πως του είπε ο Breuer, πίστευε πως θα μπορούσε να τελειώσει τις συναυλίες. «Ξαφνικά όμως όλες οι βαλίτσες μου και τα πράγματα που είχα στην περιοδεία, στάλθηκαν πίσω στο σπίτι μου! Ούτε ένα τηλεφώνημα, να με ρωτήσουν πως είσαι, πως είναι η ακοή σου, τι συμβαίνει. Μπαμ! Ορίστε τα πράγματά σου, χαρήκαμε για τη γνωριμία» ανέφερε ο Johnson.

«Ο Brian νιώθει λες και βρήκαν άλλον και απλά δεν το έχουν πει ακόμα. Δεν υπάρχει επικοινωνία. Ο Brian, αν και 36 χρόνια μαζί τους είχε την αίσθηση πως είναι υπάλληλος. Λες και ο Angus Young θέλει να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα με άλλον τραγουδιστή» καταλήγει ο Breuer.

Η μπάντα έχει ακυρώσει τις συναυλίες μέχρι τις 4 Απριλίου ενώ η περιοδεία ξεκινά εκ νέου στις 7 Μαϊου στη Λισαβώνα. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο τραγουδιστής.

  • SHARE
  • TWEET