Nikki Sixx: «Βαρετή μπάντα οι Pearl Jam»

Τα σχόλια του μπασίστα των Motley Crue έρχονται ως απάντηση σε δηλώσεις του Eddie Vedder

07/02/2022 @ 12:17

Ο Nikki Sixx δεν άφησε αναπάντητα τα πρόσφατα σχόλια που πραγματοποίησε ο Eddie Vedder με αποδέκτες τους Motley Crue.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στους New York Times, o τραγουδιστής των Pearl Jam, ανακαλώντας τη δουλειά του σε συναυλιακούς χώρους την εποχή πριν το συγκρότημα, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κατέληγα να παρευρίσκομαι σε συναυλίες στις οποίες δεν θα επέλεγα να πάω. Σε μπάντες που είχαν το μονοπώλιο του MTV στα τέλη των '80s. Σε metal μπάντες, τις οποίες, για να είμαι ευγενικός, αντιπαθούσα."Girls, Girls, Girls" και Motley Crue. Άντε γ****τε. Τους μισούσα. Απεχθανόμουν το πως παρουσίαζαν τους άλλους, και κυρίως τις γυναίκες. Ήταν τόσο κενό».

Οι δηλώσεις αυτές του Vedder υπέπεσαν στην αντίληψη του Sixx ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δηκτικός σε σχετικό του tweet:

«Γέλασα πολύ σήμερα διαβάζοντας το πόσο μισούσε τους Motley Crue ο τραγουδιστής των Pearl Jam. Αν σκεφτούμε πως πρόκεινται για μια από τις πιο βαρετές μπάντες στην ιστορία, το λέτε και κοπλιμέντο έτσι;»

Σε απάντησή του σε σχόλιο άλλου χρήστη που έλεγε πως θα νανουρίσει το μωρό του με τραγούδια των Pearl Jam, ο μπασίστας πρόσθεσε:

«Ή απλώς τραγούδα στο μωρό σου με μάρμαρα στο στόμα, πολύ ζεν. Οι Pearl Jam είναι μια μπάντα με καστανά μαλλιά για οπαδούς με καστανά μυαλά».

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί πως στην ίδια συνέντευξη ο Vedder είχε πλέξει το εγκώμιο των Guns N' Roses, διαχωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη σκηνή του Los Angeles, ενώ υπενθυμίζεται πως o Tommy Lee τον Νοέμβριο του 2020 είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την άνθιση του grunge στις αρχές των '90s.

  • SHARE
  • TWEET