Νέο project από τον Vindsval (Blut Aus Nord)

Όλες οι πληροφορίες και το πρώτο δείγμα του ντεμπούτου των Forhist

08/12/2020 @ 13:47

O ιθύνων νους των Blut Aus Nord, Vindsval, αποκάλυψε την δημιουργία ενός νέου μουσικού project.

Πρόκειται για τους Forhist, οι οποίοι αναμένονται να κυκλοφορήσουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους στις 26 Φεβρουαρίου 2021 μέσω της Debemur Morti Productions.

Σε αντίθεση τόσο με τους Blut Aus Nord, όσο και με τους Yeruselem με τους οποίους πέρσυ κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον ντεμπούτο τους, "Τhe Sublime", ο Vindsval δήλωσε πως οι Forhist θα απέχουν από το γνώριμο avant-garde ύφος των σχημάτων του:

«Εμπνευσμένοι από την νορβηγική black metal σκηνή των '90s, οι Forhist είναι μια μοναχική βόλτα σε πυκνά δάση, μια ηχώ του παρελθόντος, μια επιστροφή στην πνευματική μήτρα από την οποία ξεπήδησε το σκοτάδι.

Με την ιδιαίτερη συνοχή τους, οι Forhist εορτάζουν την θαυματουργή νοσταλγία της ένταξης στις Σκοτεινές Τέχνες, αποκαλύπτοντας τις ρίζες ενός από τους πιο περιπετειώδεις πρωταγωνιστές στην ιστορία του black metal».

Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single του δίσκου, για το, λιτά ονομασμένο "I" εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος δίσκος των Blut Aus Nord ήταν το περσινό, εξαιρετικό "Hallucinogen", ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το όνομα του νέου project του Vindsval είναι παρμένο από το ομώνυμο κομμάτι από το άλμπουμ των Blut Aus Nord, "Memoria Vetusta III: Saturnian Poetry", για τις στιχουργικές θεματικές του οποίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Avant-Garde Metal

  • SHARE
  • TWEET