Οι νέες κυκλοφορίες της 8ης Μαΐου 2020

To "Leaves Of Yesteryear" των Green Carnation και εννέα ακόμη άλμπουμ που βγαίνουν σήμερα στην αγορά

08/05/2020 @ 20:14

Green Carnation - "Leaves Of Yesteryear"
Ο πρώτος δίσκος των Νορβηγών μετά την επανασύνδεσή τους είναι γεγονός και στις σελίδες μας βρίσκεται ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η αναλυτική παρουσίαση από τον Νικόλα Ρώσση.

Sojourner - "Premonitions"
Με την ευκαιρία του νέου άλμπουμ των Sojourner, ο Αποστόλης Ζαμπάρας, εκτός από την κριτική, ανέλαβε να μιλήσει με τον Mike Lamb, ιθύνοντα νου και κύριο συνθέτη της μπάντας, αλλά και τον Emilio Crespo, στιχουργό και έναν εκ των δυο τραγουδιστών.

Axel Rudi Pell - "Sign Of The Times"
Ο περίφημος Γερμανός κιθαρίστας κυκλοφορεί ένα ακόμη άλμπουμ και με αυτή την αφορμή, ο Σπύρος Κούκας, εκτός από την σχετική παρουσίαση, συνέταξε και τον αναλυτικό οδηγό για την πλούσια σε μέγεθος δισκογραφία του.

Mark Lanegan - "Straight Songs Of Sorrow"
Λίγους μήνες μετά το "Somebody's Knocking", ο Mark Lanegan έχει έτοιμο το νέο του άλμπουμ με τίτλο "Straight Songs of Sorrow". Στις σελίδες του Rocking μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων έναν αναλυτικό οδηγό για την δισκογραφία του σπουδαίου Αμερικανού ερμηνευτή.

Hayley Williams - "Petals For Armor"
H τραγουδίστρια των Paramore κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο, πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, έχοντας ήδη μοιραστεί τα τραγούδια "Simmer", "Roses/Lotus/Violet/Iris" και "My Friend".

Fake Names - "Fake Names"
Το supergroup των Dennis Lyxzén (Refused, International Noise Conspiracy, INVSN), Brian Baker (Minor Threat, Dag Nasty, Bad Religion), Michael Hampton (S.O.A., Embrace, One Last Wish) και Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside) κυκλοφορεί το ομώνυμο ντεμπούτο, έχοντας ήδη μοιραστεί τα τραγούδια "Brick", "First Everlasting" και "Being Them".

Destruction - "Born To Thrash - Live In Germany"
Εκμεταλλευόμενοι την τρέχουσα κατάσταση, οι Γερμανοί thrashers κυκλοφορούν σε ψηφιακή μορφή ένα άλμπουμ που ηχογραφήθηκε ζωντανά στο περσινό Party.San Metal Open Air και πρόκειται να βρεθεί στα δισκοπωλεία στις 17 Ιουλίου.

Mekong Delta - "Tales of A Future Past"
Οι συμπατριώτες τους, πρωτοπόροι του progressive thrash metal, επιστρέφουν με νέα ολοκληρωμένη δουλειά, έξι χρόνια μετά το εξαιρετικό "In A Mirror Darkly".

Kari Rueslatten - "Sørgekåpe"
Η πάλαι ποτέ τραγουδίστρια των The Third And The Mortal από το μακρινό Trondheim της Νορβηγίας κυκλοφορεί το νέο της προσωπικό άλμπουμ, έχοντας διαθέσει ένα video clip για το ομώνυμο τραγούδι.

The Physics House Band - "Metropolis"
Οι experimental rockers από το Brighton καλύπτουν το ευρύ φάσμα από jazz, prog και psych μέχρι doom metal και επιδεικνύουν στο κοινό τις δυνατότητές τους μέσω του ζωντανά ηχογραφημένου "Metropolis".

  • SHARE
  • TWEET