Δείτε το εξαιρετικό νέο video clip των Napalm Death

To "Contagion" περιλαμβάνεται στο εκπληκτικό "Throes Of Joy In the Jaws Of Defeatism"

10/11/2021 @ 15:06

Οι Napalm Death εδωσαν στη δημοσιότητα το video clip του κομματιού τους "Contagion".

Το εμβληματικό βρετανικό extreme metal/grindcore σχήμα αποκάλυψε μια εξαιρετική οπτική μεταφορά του κομματιού, σε σκηνοθεσία Marc Nickel και Ljuba Generalova την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το "Contagion", περιλαμβάνεται στον πρόσφατο, εκπληκτικό δίσκο της μπάντας ονόματι "Throes Of Joy In the Jaws Of Defeatism".

Σχολιάζοντας το clip, o frontman Mark "Barney" Greenway ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Παρά το γεγονός πως μόνο ένα δείγμα μπορούμε να παρουσιάσουμε σε τέσσερα λεπτά, θέλαμε με το "Contagion" να σκιαγραφήσουμε πόσο δύσκολο είναι για μερικά ανθρώπινα όντα να πράξουν κάτι στοιχειωδώς αυτονόητο, να μετακινηθούν. Υπάρχει ο παραλογισμός πως μερικοί άνθρωποι βρίσκονται σε θανάσιμες καταστάσεις όπως το να ανεβαίνουν στο πάνω μέρος τρένων για να φύγουν από τον τόπο τους, ενώ άλλοι μπορούν να το πράξουν ελεύθερα.

Είμαστε υπέρμαχοι της κατάργησης κάθε μορφής συνόρου».

Οι Napalm Death αυτή την περίοδο βρίσκονται σε περιοδεία με τους GWAR και Eyehategod στα πλαίσια της Scumdogs 30th Anniversary Tour", η οποία αρχές του 2022 θα περάσει και από την Ευρώπη, με τα σχήματα που θα πλαισιώνουν τους Βρετανούς να είναι οι θρυλικοί crust punks Doom, οι Siberian Meatgrinder και οι Show Me the Body.

  • SHARE
  • TWEET