Επανεκδόσεις των "Load" & "Reload" ετοιμάζουν οι Metallica

To συγκρότημα ζήτησε βοήθεια από τους οπαδούς του για τα επικείμενα box set

04/02/2022 @ 20:06

Οι Metallica αποκάλυψαν πως προετοιμάζουν πλούσιες remastered επανεκδόσεις των "Load" (1996) και "Reload" (1997) και για την υλοποίησή τους ζήτησαν βοήθεια από τους οπαδούς τους.

Με μήνυμα που έστειλαν μέσω mail στα μέλη του επίσημου fan club του, το συγκρότημα ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Συνεχίζουμε την δουλειά κατά μήκος του καταλόγου μας με σκοπό να σας προσφέρουμε τα πολυτελή και πλήρη box sets που έχετε αγαπήσει. Αυτή τη φορά είναι η σειρά των "Load" και "Reload"!

Όπως θα θυμάστε στα πέντε προηγούμενα box sets, σας ζητήσαμε τη βοήθειά σας και επειδή θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως το αποτύπωμά σας θα είναι ξεκάθαρο σε αυτές τις κυκλοφορίες το κάνουμε ξανά!

Αναζητούμε σχετικό αρχειακό υλικό οποιασδήποτε μορφής από τον Αύγουστο του 1995 έως τον Σεπτέμβριο του 1998: φωτογραφίες από συναυλίες ή από meet & greet, flyers εισιτήρια, backstage passes, οτιδήποτε αναμνηστικό έχετε από εκείνη την περίοδο.

Αφήστε το στίγμα σας σε αυτούς τους δίσκους στέλνοντας μας μέσω email στο submissions@metclub.com ό,τι έχετε, και μοιραστείτε την εμπειρία σας αλλά και ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αυτών των μικρών κομματιών ιστορίας. Τίποτα δεν είναι τόσο μικρό ή ασήμαντο, μοιραστείτε το αρχείο σας με τους οπαδούς και ας ξεκινήσουμε μαζί μια αναδρομή στις αναμνήσεις μας».

Υπενθυμίζεται πως το 2021 οι Metallica προχώρησαν σε μια πολυτελή επανέκδοση του κορυφαίου "Black Album" την οποία συνόδευσαν με το εντυπωσιακό άλμπουμ διασκευών "The Metallica Blacklist".

  • SHARE
  • TWEET