Metallica: Ημιακουστική «καραντινάτη» εκτέλεση του "Blackened" (video)

Fiona Apple, Arctic Monkeys και Rage Against The Machine ακούει τελευταία ο Lars Ulrich

02/05/2020 @ 12:54

Εκμεταλλευόμενοι την καραντίνα, οι Metallica παρουσίασαν το "Blackened 2020", δηλαδή μία ημιακουστική εκτέλεση του εναρκτήριου κομματιού από το "...And Justice For All" του 1988.

Όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο σχετικό video, Ulrich, Hetfield, Hammett και Trujillo βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους, συνδυάζονται όμως αρκετά καλά και παρουσιάζουν μια αρκετά διαφορετική, όσο και ενδιαφέρουσα εκδοχή του "Blackened".

Μιλώντας στο Rolling Stone, o Lars Ulrich, ο οποίος μπορεί να αισθάνεται περήφανος για τους γιους του και την χώρα καταγωγής του, αναφέρθηκε στα ακούσματα του εν μέσω καραντίνας.

«Θα έλεγα ότι το άλμπουμ της Fiona Apple ("Fetch The Bolt Cutters") είναι απλώς εκπληκτικό. Την πρώτη μέρα που βγήκε πριν από μια εβδομάδα, νομίζω ότι καθόμουν και το άκουγα για τρεις, τέσσερις ώρες συνεχόμενα και διάβαζα τους στίχους. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, με εξέπληξε πόσο ασυνήθιστο και οξυδερκές είναι, καθώς δεν είναι συμβατικό.

Νομίζω ότι το τελευταίο των Arctic Monkeys πριν από δύο χρόνια ("Tranquility Base Hotel + Casino") είχε επίσης σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα, όπου δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις και μετά το ακούς και απλώς λες ότι είναι ακόμη δυνατό να κάνουμε κάτι διαφορετικό μουσικά που είναι μοναδικό, φρέσκο ​​ή απροσδόκητο.

Η μουσική που άκουσα μάλλον περισσότερο τους τελευταίους δύο ή τρεις μήνες είναι των Rage Against The Machine. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι η μουσική τους γίνεται όλο και πιο επίκαιρη κάθε μέρα; Συνδέεται όλο και περισσότερο με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο. Αισθάνομαι ότι και τα τέσσερα άλμπουμ τους ηχογραφήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.»

  • SHARE
  • TWEET